Braco forumasi,
Evo da vam ja iznesem moj stav o ovim stvarima. Kazu da u americi imas pravo da ubijes lopova, ako ti upadne u dvoriste i pocne da ti krade nesto. Ili uopste, ako bilo gde krene da krade nesto od tvoje imovine. Da li je to tacno, ne znam, nisam bio u Americi. Ako neko od vas jeste, neka potvrdi.
Ali bi svakako taj zakon uveo i kod nas. Ko je bre neko da krade nesto sto je neko drugi krvavo stekao? Ja bi za kradju ruke sekao. Kao u srednjem veku. Znam da to nije bas normalan zakon, ali sa obzirom da se lopovi sire kao tumor, to je jedini nacin. Pa da vidis da li bi se onda kralo.
Mislim, realno...Sta ces ti na mom posedu, ako te ja nisam pustio?
Svratio na kafu mozda? U pola 3 nocu? Sa obijackim alatom u ruci?
I neki veliki, a dresirani pas isto dosta znaci. Koji nece da pojede parce mesa koje mu bilo ko baci, da bi ga otrovao. Pa i lopov, ako vidi u dvoristu nekog kurjaka velikog, rondavog...Dobro ce razmisliti pre sledeceg koraka.
Izvinite za off...
Ja sam misljenja da je svaka zastita probojna. Samo je pitanje koliko vremena treba da se ista neutralise. A lopina ce uvek da se uhvati za auto za koji mu treba manje vreme da ukrade. To nam je svima jasno. A sto je vece vreme kradje, veca je i mogucnost da cemo da uhvatimo lopova.