Ti imas problema sa citanjem prvenstveno. Gde vidis da smo "mi" administrator? Ja da sam administrator ovakav post bi obrisao bez trunke razmisljanja jer ne doprinosi kvalitetu foruma, cak sto vise.
Drugo da si procitao svoje pitanje video bi da nema ama bas nikakvog smisla, cak sto vise poprilicno je smesno bez obzira koliko se razumes u kola.
Koliko vremena treba nekome da ukrade kola sa tajnim prekidacem, ako ne pronadje prekidac i ne odslepa auto?
Pa kako ce onda da ga ukrade? Smanji ga super tajnim laserom na velicinu sumske jagode i strpa u dzep? Rastavi ga u delove i odnosi iz nekoliko dana? Kako si zamisljao mene zivo zanima, zato sam i napisao da sam se toliko zamislio pokusavajuci da dosegnem kako je tvoja logika to zamislila. KAKO?
Rekao sam ti da sam dosta mudrih izrekao procitao, jednostavno to su velikani zasluzili da ih citiraju, a evo jedna prigodna (neko je ima u potpisu na forumu)
Dve stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost, ali sto se tice svemira, za njega jos nisam siguran - Albert Anstajn