bord, kompjuter - mislio sam na ECU, kompjuter
bosanska bukva je opste poznata kao i npr hrvatski hrast, nema veze sa geografskim obelezjima tj bar ja nisam imao ideju da prozivam, ali ne znaci da necu vec danas naci priliku

Jednostavno mi je prvo palo na pamet kao materijal od kojeg bi se pravile kvalitetne cackalice.
Filke ne znas ko se sve bavi tim "poslom" koji svaki dan napreduje. Ti ako mislis da ovo niko ne cita, onda slobodno pisi sta hoces. Ja ne zelim da dam ovde nikome ni jedan promil prednosti da mi ukrade auto, a ti veruj u sta hoces. Znam provereno da ovo citaju ljudi koji su na ovaj ili onaj nacin povezani sa onom stranom zakona. To sto ti ne znas kako neko na netu moze da te nadje ne znaci da ne moze da te nadje. Kao od sale. Ima mnogo nacina. Ne bih da sad ulazim u zabranjenu pricu koju vecina zna

Meni ne smeta da se tripujem ako ce mi pomoci da sacuvam auto, ti ... srecno ti bilo sta da ti kazem.
Skriveni prekidac, hm. Da li je sacuvao nekome auto? Jeste meni kad sam imao golfa2 pre 15 godina, ali ja se ne bi toliko pouzdao u isti jer je odlican dok se ne nadje, a nula kad ga nekako nadju, kao npr mom kolegi na mercedesu. Pitanje i odgovor sa kojim ne mozes nista pouzdano da zakljucis.