makso brate, ne shvati me pogresno, procitao sam sta si napisao i odgovorio za taj pad snage, opusteno bratac i da naglasim, da je auto radjen na moje insistiranje sa fabrickim diznama bez obzira na to sto me je sale iz reva i dalje ubedjivao da sacekam, ja nisam hteo da cekam vise, i nije to njihova krivica koliko god to nekome ovde odgovara da pljuje po njima a predhodno ne cita da je pisano vec da treba se jos nesto odradeti, i nemojte opet krenuti da u fazonu opet nisu uradeli kako treba,jer sam vec napisao razlog,ako ima potrebe pisascu ga i na milon strane da se skapira vec jednom.
pitao sam naj normalnije da ne pisem opet sto sam napisao u predhodnom postu,to snaga na tocku itd. i sto se pise da im valjci nisu tacni,a naveo sam primer moj auto jer sam vec bio da ga radim pre tri godine ili dve jebem li ga sad, nego nema veze, kad je bio kao sto ga je fabrika izbacila sa 150ks. da mi se pojasni,kako to onda njima lazu valjci, valjda me razume neko, ja iskreno vise nista ne razumem sa merenjem snage,te na tocku,pa na radilici,pa na motoru,pa dobri valjci, pa ne valjaju, jebem li ga,jebe lud zbunjenog

evo prekopiracu tekst opet sta sam pitao da mi se objasni,posto ja nista ovde ne razumem
kazes da fabrika izbacuje snagu auta na tocku koja pise ista u saobracajnoj, u mom slucaju je to 150ks fabricki, e sad, valjci u revo sto mi je podignuta snaga na 235ks u obrtaje jeste opada na 200ks da ne zalazimo u tu pricu vec sam pisao sta je u pitanju,ne mora da se veruje, vide ce se na kraju,a i nema veze, nego vratimo se racunici, onda kako kazes kad se svede racunica imam snagu pravu na tocku 170ks, ja to ne znam da racunam ali tako kazete, sto je onda 30ks manje od onog sto je izmereno na valjke jer nisu tacni, e jer mozes sad da mi objasnis posto mi se nesto nikako ne uklapa ili pa ja ne umem da izracunam, kako je onda na valjke prvi put kada sam otiso da radim auto u revochip onda izbacio 157ks to mu dodje kao sto si reko da fabrika izbacuje tu snagu na tocku, zar ne bi trebalo posto se prica da im valjci nisu tacni, da izbaci onda mnogo vise,nekih 170ks? ali moram da nadovezem za ovih 7ks, jer auto nije otiso u stok varijanti,na njemu su vec bile odradjene neke sitnice, da ne dodje do zabune...