ako mi verujes,potrosi sve sto mu sipam

, sad trenutno sto imam podatak o potrosnji to je, da je u svim rezimima voznje,tipa,gradska voznja,otvoren put,pod teranje i pod laganeze na 670km potrosio 52l,pa ga izracunaj koliko ispada, ali to mi je sve totalno nebitno,jer potrosnja mi ne igra nikakvu ulogu,slobodno mogu reci da mi je nebitna

da sam gledao na ekonomicnost i malu potrosnju,kupio bih dizela ili bi mu ugradio plin, kad nemam da mu sipam benzina,parkiracu ga u garazi,a kad imam vozicu se sa osmehom na licu

?
2. DALI AUTO PALI GUME DO 3 brzine sa 380Nm ?

bratac, bez uvrede i nemoj opet nesto pogresno da me shvatis,jer vecito tako ispadne

ako nije tajna,koliko godina imas? ovo sam morao da te pitam jer ti u profilu ne pise a izgledas mi kao ozbiljniji covek i majstor,pa mi je bas cudno bilo da se jos uvek lozis na paljenje guma u prve 3 ili 4 brzine,misleo sam da si te klinacke fore davno prevaziso,barem sa ih ja prevaziso, ne pali gumu u trecoj brzini ali zna da je zavrti

mada moram priznati,ima malo da si me bacio u razmisljanje sad, sobzirom da mi je tocak 17-ica sta bi bilo sa gumom kad bi uspeo da naguram 15-icu, nego me jebu klesta pa ne moze stati

da sam hteo auto koji ce paliti gume u prve 3-4 brzine pravio bi ga u jugica

ali toga sam se davno ohladio,vise me zanima sto veci i bolji GRIP imati