mur-e nemogu da verujem da imamo isti problem oko akumulatora. i moj je varta blue 74ah i imam garanciju do septembra i zeza me celu zimu ne izdrzi ni nedelju dana i isprazni se nece ni da zavergla .i 2 puta sam ga reklamirao u prodavnici gde sam ga kupio oni kao ga napune i ispitaju i kazu sve ok. i zadnji put kad sam ga odneo smilovali se i poslali ga za beograd na "expertizu" i sad cekam odgovor u sredu sta sa njim, a dali su mi nekog lesa da koristim za to vreme
a sto se tice kapaciteta primetio sam da nije bas najbolji 74ah ,trebao bi od 100ah. bar kod mene ima dosta potrosaca "webasto"i pumpa za recirkulaciju koja radi oko 3-4 min. posle svakog gasenja auta ,grejaci sedista ,grejac prednje soferke i plus se vozi pod svetlima.
super sto si nasao da je istekan webasto ali ipak bi trebao otici na dijagnostiku koja ti moze kazati sta je sa njim, jer 90% da je iskljucen zbog nekog problema na njemu.
tesko da se sada moze aktivirati sam i ako je ispravan zato sto su temperature vece od 10 stepeni.