@shone 357 1000000%se slazem sa tobom!!
@cubura pogresno si me razumeo brate ,naravno da wv>>>>>opel, i da bi
UVEK pre kupio mk2 od kadeta, mk4 od astre slicno godiste, pasata od vectre itd!! I tu nema poredjenja!! Ali ako poredimo obicnog golf2 sa 400000+ km iz 87,88 i vectru B iz 1999 sa npr 170000km, naravno da je vectra bolji izbor, ipak covek treba biti objektivan i realan. To nebi trebalo da se poredi.. ko bi pre uzeo mk2 je ne wv fan, nego wv fanatik. sto se meni tice da biram izmedju mk4 iz 98 i vectre 2002,ili bilo kog opela, u slicnom stanju, bez ikakvog razmisljanja bi uzeo wv makar ga platio i nesto vise.. smatram sebe velikim fanom wv, ali ipak postoji i stvar koja se zove razum,i realnost u poredjenju 15 godina razlike u kolima. A i opel je nemac i drazi mi je nego neki francuz..
@gedora, dobar drug je imao doticnu vectru, njegovi su njom za 2 godine presli oko 70000km, dosta putuju,i nijednom mi nije rekao ni za izbliza tako skup kvar, e sad sto se mene tice ja kao student nebi presao u gradu Nisu vise od 4000km godisnje nikako, tako da nesmatram da bi trebao da se plasim takvih kvarova ako kupim u dobrom stanju takav auto. niti da bi me odrzavanje za toliko malu kilometrazu skupo kostalo. ps 1.6 benzin sa plinom nema tu pumpu, a i neverujem da na tom autu to kosta 600e (to nije nov bmw nego opel (german economy auto) star 14 godina). naravno steta sto nemam te pare pa da gledam takav auto, ali ipak smatram da je toliko noviji auto bolja kupovina od mk2.
Iskreno vise me je strah, da sada kad kupim mk2, (naravno gledam po normalnoj ceni obican golf 2 do max 1500e kako rece shone, da njega za tu malu kilometrazu koju bih presao za godinu dana,nebudem morao stalno da popravljam, jer su velika vecina puno izvozeni od vise vlasnika koj ga je prodao pre vece intervencije i ostavljao za sledeceg gazdu da to obavi.. dali mogu da se nadam da cu dobro proci??
@desmo, pa na toj slici mk2 od 999e je presao pravih 88000, kod nas nepostoji takav, a i da ga ima, nasi bi ga cenili 10000e
@kadi pa moze kod nas da ima mk2 od 4500da ga covek ceni, ali ja bi apsolutno uvek za te pare uzeo ekstra golf4, i svako koga znam bi uzeo isto.. a za te pare ima i bmw3 e46 koj ti vidim vozis (nemora da bude 330 zbog registracije), pa mi kazi, dali daj auto moze da se poredi sa golf2