Vozio sam golfa 1 1.5 dizel iz 78 god (model se proizvodio dve god cini mi se) i sa njim sam se slatko navozao bez ikakvih kvarova ,posle dve dvojke 1.6 D o njima je suvisno sta pricati sad cepam troju tdi od 110 konja i tacno je da je razlika dupe glava u odnosu na prethodna tri,no ruku na srce razlika je i u odrzavanju i to osetna,ali ono sto je sigurno i sto je u prethodnim postovima potvrdjeno,dvojka jeste tesna i neudobna i skakuce kao jarac po neravninama ,ali stoji i to da je pouzdana ,mene nikad ali nikad nije ostavila na putu ,nema na njoj sta da se pokvari ako je servisiras redovno i kako treba ,delovi kakvi god bili na trzistu mogu da posluze vise nego sto se prica te kineski te turski i sta vec, lagune i ostali automobili nakrcani koje kakvom tehnologijom i sve to lose spakovano ,pa taman tako i ne vredi vise od 2000 eura kad vidis kakve sve probleme imaju vlasnici,i trziste odredjuje cenu i to je to ,znaju ljudi koji placaju dvojke zasto ih placaju pa nisu svi idioti...i nas dragi VW bolje da je kupio zastavu i proizvodio dvojke bio bi im to poslovni potez godine,a na kraju glupo bilo koga u sta ubedjivati nek vozi ko sta misli da mu je najbolje....