aca777
Evo da ti ja obijasnim zbog cega je golf 2 na cijeni zbog toga sto je prosecna plata 250e i sto ce ceo servis da uradi za 60-70e i sa ostalom platom da odrzava sebe i svoju porodicu jer se nikom ne da za servis 400+e i tih 1000e sto ti pominjes ljudi sa 250 e plate mogu samo da sanjaju
I kupovina golfa 2 nikad nemoze da bude promasaj makar on kostao i preko 2500e
Pozdrav Limited! znam naravno za prosecnu platu, ja sam student. radio sam vise poslova za manje pare mesecno od tih, a matori ,sa fakultetom, kod jeb*nog privatnika zaradjuje manje od 20000. Tako je ovde na jugu zemlje.. e sada, nisam govorio o automobilima kojima je servis 400+e, reko sam da covek koj ima vise od 20k din i izdrzava samo sebe,moze da vozi auto 15god noviji od mk2, konkretno, moj naj drug ima licni golf 4 2001, i bez problema ga odrzava i vozi, dok mu njegovi salju 20tak hiljada mesecno, od toga se hrani, izlazi ponekad, odrzava auto itd... NERADI nigde!
A ono sto mi je najzanimljivije je ovo "i tih 1000e sto ti pominjes ljudi sa 250 e plate mogu samo da sanjaju
I kupovina golfa 2 nikad nemoze da bude promasaj makar on kostao i preko 2500e" Pa veruj mi da retko ko na ovom forumu zna kako se sanja tih 1000evra i koliko dugo ih ja sanjam, i sada polako stedim za taj golf2, ali ono sto je paradoks je sto kazes, da je 1000e san za coveka sa prosecnom platom, PA KAKO ONDA TAJ ISTI PROSECAN COVEK DA SKUPI 2500 E ZA GOLF2 ako je i 1000e SAN!!! KAKO?? I kako taj golf 2 moze biti sirotinjska majka kada sirotinja nema 2500e da ga kupi, ako je auto za sirotinjski dzep mora da kosta mnooooooogo jetinije!!
ps ono sto je posle ovog gore nebitnije je sto za 2500e bi pre kupio vectru B 1998,9 DTI, da se isto vozim jeftino u autu 10+ godina novijem,i limuzini za golf2!