Najpre svima da se zahvalim na brzim odgovorima,e sad nisam/neradim u parking servisu.. trenutno sam na ekonomskom faksu, zato kao muceni student i nemam vise od 1400e, i to sam jedva skupio, radio sam kao popisivac, i pre toga neke poslice povremeno za neku sitnu kintu (utovar slepera, prodavac, operater u igraonici itd), i moji mi malo,koliko su mogli,pomogli i to je to.. bolje trenuitno nemoze, (u Nisu su bedne zarade,oko 150e tako da je tesko nesto ustedeti,u privatnom sektoru za vecinu poslova, a koliko sam upucen, u bg-u,i vojvodini je malo bolja situacija,no da neidemo u off-topic..)a naravno da bi svako nesto novije i bolje:) Pa mi sada treba neki autic koj ce me sluziti godinu, dve, pa kad nadjem neki stalniji posao, onda ce se dace Bog i nesto novije od golfa2 moci gledati.. Zadnje 2ipo godine svaki dan idem peske,pa mi je doslo do guse i moram pod htno da se motorizujem..
A za vw siroko, nije to sto mi treba, nekada je to bio auto za pokazivanje, a sada je samo (po meni brzom voznjom istrosen auto i samim tim skup za odrzavanje), da gledam autice na fazonu kao siroko, mogao i za iste pare da uzmem i porsea 924 ili 944, da kazem imam auto od 2000cc,brz,zvucnog imena a u stvari je auto koga je za te stvari vreme odavno pregazilo,a danas je samo veliki trosak.. mislim tako ja gledam,neznaci da sam upravu.. onih 6 automobila u prvom postu su mi po meni najbolji izbor..
Naravno razumem da ti se siroko svidja, i meni se dan danas (vec 15godina od kako sam prvi put video) calibra svidja, a pre 15 godina to je ovde bio zmaj auto, i dizajnerski po meni je bio ispred svog vremena, podesao me na interceptora iz filma wraith.. A sada bi ga da imam love uzeo samo kao drugi auto,cisto da ostvarim svoj stari san,i to na 2 meseca dok me neprodje volja, ali kao auto sada je samo veliki potrosac u svakom pogledu,i ta moc prestiza i svrha zbog koje je kupovan mu je 90+% prosla.. Ko je pre 15 godina vozio taj auto,danas,ako je zadrzao svoj status, vozi neki auto od >15000e.. A danas ga vozi onaj koj je jedva skupio 2000e, da mu uzvadi i ono malo duse sto mu je ostalo, a pritom najcesce nema love da ga odrzava kako treba.. Dakle nije to auto koj treba juriti sada.. Kada imas manje od 2000e gledas sam prevozno sredstvo,da te sto bolje posluzi, a kada imas vise od bar 4000e i stalne prihode onda imas more automobila za uzivanje u autu, pocev od golf4, 307 pa navise, kraj su mclaren,bugati, ili rols, zavisi od moci i afiniteta..