Autor Tema: Golf 2 ili? Pomoc i saveti  (Pročitano 10123 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže marko paracin

• Old.Jr Member
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf mk2 1.6 D
Odg: Golf 2 ili? Pomoc i saveti
« Odgovor #60 poslato: Decembar 13, 2011, 10:44:52 posle podne »
Ljudi kad se vec prica o lozi i D2..
Loz ulje je u stvari obojeni  D2.
Dobar prijatelj ima ADR, radi na jednoj pupmi u blizini, i usput ide u Pancevo za goriva.
Pre nego sto natoce "loz", u cisternu sipaju bocicu necega i time ofarbaju D2 pa on
ide kao loz, a jos je i jeftiniji jer mu je namena - grejanje.
A i taj novonastali loz ima vecu tacku mrznjenja od D2, verovatno zbog te farbe.

Van mreže aca777

• VW Početnik
  • Auto: vw Polo Mk1 1979
Re: Golf 2 ili? Pomoc i saveti
« Odgovor #61 poslato: Decembar 14, 2011, 04:08:52 pre podne »
nema benzinca sa plinom koji ce ti u parama trositi manje od 1,6d. daces majstorima za plin i karburator cetvrtinu tih para koju imas. nema veceg sranja od dvojkinog karburatora u to budi siguran
Ovo je strasno!! Tek sada neznam st da radim, mislio sam da je 1.6b+plin najbolje resenje.. Znaci mislis da nemogu da naletim na nekog sa ispravnim,nastelovanim plinom??

Van mreže kadi

• Hero Member
  • Auto: Merida XT edition
Re: Golf 2 ili? Pomoc i saveti
« Odgovor #62 poslato: Decembar 14, 2011, 07:30:07 pre podne »
 lollol,dobar si,ma moze bre ,opusteno,imam prijatelje sa dvojkama i plinom,ne zale se nesto puno,problem je u tome sto vecina ljudi ne zna da vozi auto sa plinom,ne sipa mu benzin po dve godine,pali se auto na plin ,leti,zimi,secam se da je moj brat imao astru na plin,znam da m je rezervoar uvek bio pun benzina i znam da je vozio 5 godina i za tih 5 godina je zamenio neke sitne dve gumice, ne znam za sta su jer se ne razumem u plin puno,koje su kostale 5 evra,samo treba odrzavat i kvalitetan plinski uredjaj i nema problema
Nema gazde bez stomaka i auta bez sestaka  ;)