e aco evo ja cu ti reci nesto cega bi trebalo da se pazis i jos po nesto:)
ovako prvo da kazem nisam mogao da procitam sve tri stranice u ovoj temi zaneo sam se misleci da ima samo jedna stranica, tako da ako nesto ponovoim izvin'te ...
mislim prvo da kazem za plin ono sto sam procitao na prvoj strani 1.6d ili 1.6b ... 1.6b sa plinom mislim da jednostavno nije to to. i da ce mnogo vise da se kvari nego obican D, moras da imas uvek sve u full stanju ako hoces da vozis na plin, a ako dodje do rastelovanja plina moze da pocne da ti trosi i 20l na 100km

pa posle u servis sredjuj to i + zauzima prostor u kolima + moze i da se oseca...

e sad da ti kazem sledece ja sam isao da pogledam neku dvojku za mene..pogledao sam u bg-u 3-4 golfa, da ti kazem iskreno svaki covek koji je prodavao golfa je skrivao nesto i muljao. svako je hteo da prevari. i naleteo sam posle na jos jednog golfa limarija dobra da ne kazem odlicna, motor smo mislili da je dobar (e tu smo se zeznuli) ...
sutradan auto kod mene u dvoristu stoji, vidim barica ulja ispod auta, otvaraj gledaj sta je sad vozi kod majstora, majstor otvori haubu pogleda motor kaze druze zajebao si se mnogo motor ocena od 1 do 5 ocena 1.. e sad ti vidi kako sam se ja osecao kad mi je tako rekao.. golf je 1992 godiste, prva farba sto se vidi... ali motor... motor je produvao i pustio ulje izmedju glave i bloka motora.
e ae da se videlo kad smo isli da ga gledamo da se videlo negde ulje ili da je duvao na cep (bila je postignuta radna temp.) ... nego auto radio najnormalnije kao da je ekstra vrh motor.. eto cime se ljudi bave... najavis se da ces da dodjes on obrise ulje, dolije mu neko najgusce ulje da mu nabije kompresiju...
golf je placen 1750eur, ja nisam planirao da me sve izadje iznad 2000eur, izaslo je dosta vise...
ja jesam klinac i nisam znao cime se sve ljude bave ali covek sa kojim sam bio je znao, jebiga nije bio strucnjak neki za motor za limarju jeste, al oko motora nije znao nesto preterano.... tako da... sta da ti kazem... cuvaj se... ja sam sad uradio autu generalnu i auto ostaje za mene... svako hoce da te prevari pogotovo u ovoj krizi sad, niko nije lud da prodaje dobrog golfa dizela koji trosi malo i ide
pozdraVW