Nije me dugo bilo. Hvala Bogu auto sluša. Uradjeno je samo mali servis pre par hiljada i ostalo je ok.
Pre nego što započnem novu intervenciju želim samo da pokažem koja smo i stoka.

Gospodu mrzi da sidje i baci đubre pa rokne kroz prozor.
Pre nekih 10 dana sidjem da operem kola pred more kad ono

Ne vredi koliko god da pazim gde ću parkirati uvek se nadje neki retardirani majmun. Taman posla da Srbenda kada napravi štetu ostavi kontakt da nadoknadi štetu. Jbg. Videću šta ću. Dosta se skinulo. Kupicu market sa bojom pa ću nešto izmackati i ispolirati. Ne isplati se da farbamjer će se ubrzo naći novi retard...
E sad, ono što sam već pisao da hoću da sredim to su farovi. Kupio sam jedan sa polomljenim nosacima da se na njemu vežbam i da upotrebim neke delove. Otvorio ga i očistio i uporedio sa mojim darovima i već posle čišćenja je primetna razlika. Šolja je bila u dosta dobroj stanju ali nema onaj visok sjaj kao što bi valjda trebalo da ima. Već je nekako malo mat. Našao sam lika koji ponovno hromira ili vrši aluminizaciju ako se tako kaže. I sad hoću to da uradim.
Ono sto me zanima čime posle da zalepim staklo fara, a da za Ne daj boze može opet da se otvori?
Kada počnem sa radom javiću kako je ispalo i da li vredi zajebavati se. Evo slika kao izgleda otvoren far i koliko je unutra prljav iako je bio u poprilično dobrom stanju