Ako je koncept motora takav da klip i ventili mogu da se dodirnu, a ocigledno jeste, onda sigurno postoji neka devijacija ventila.Moze da se dogodi da taj motor i upali bez problema i bez nekih zvukova, sto ne znaci da je sve ok, ali verovatno ce od tada imati manju kompresiju.Cak i cadj oko ventila pravi problem, a kamoli zakrivljenost, pa makar ona bila merena u mikronima.
Nisam automehanicar, ali sam vise puta imao te probleme i cak sam jedanput sam uradio tu vrstu reparacije na opel vektri..Time se ne hvalim da znam i ne podcenjujem zanat, naprotiv i mislim da mora imati bar malu devijaciju.Jedino sto razumem pokusaj da se ugradi kais je verovatno smanjivanje troskova u slucaju da sve radi kako treba i izbegavanje stavljanja delova sumnjivog porekla u odnosu na fabricke koji su verovatno daleko kvalitetniji.Problem koji se desio odsecanjem nekoliko zuba, lezi u najverovatnije losoj remenici ciji su zubci jako ostri.
Elem, sam sam i radio reparaciju, jer nam je dva puta radio mehanicar i treci put sam sam uzeo da prostudiram zasto se desava da kais posle kraceg vremena smakne zubce a ne pukne.Majstor je to tumacio kao los kvalitet i njegova primitivna izjava"mala privreda", kao d vise u Srb i postoji velika privreda.Covek sa iskustvom nije dodirnu remenicu da vidi koliko je ostra.Zamenom remenice sam resio sve probleme u buducnosti.Sobzirom da nisam mehanicar samo sam doveo drugara da mi uzupci dok sam sve ostalo uradio sam.Naravno ventili su svaki put bili zakrivljeni.