nikola----- trazio sam, ali nema to ni za lek a od s3 i da ne pomisljam, uzeo bih samo nosace od njih ostalo bi sve islo novo, a ovde u ZA nema ko da mi napravi nosace

daleko od toga da cetvorka ima lose kocnice, po meni su sasvim OK i korektne za njega, ali posto mi je doso red na njihovu zamenu, hteo bih da ih i pojacam malo,sigurno mu nista nebi skodilo da su bolje

zato sam i pitao ovde za savet, sto mi je ciniti.
moram priznati da mi je Andreja zakolicao mastu sa sestoklipna brembo klesta koja mi je preporucio, do sad o njima nisam razmisljao i neznam tacno sta mi je sve jos potrebno sem nosaca da odradim kako bi ih napakovao kod mene,a siguran sam da bi ubijala na mesto kako bi kocio, jedino sto predpostavljam da bi stavio dobar disk za ta klesta i plocice,premasio bi debelo budzet za kocnice,i to sigurno najmanje jedan hibrid turbo, samo za prednje a o zadnjim da i ne razmisljam

verovatno moze se desiti da cu ostati kao sto preporucujete na fabrickim dimenzijama diska sa boljim plocicama...
edit
jer zna neko da li se nosaci klesta za 312mm disk, od pojedinih pasata pasuje na golfa,tj. da li se gadjaju rupe?