stavljaj te diskove bratac odmah na autu

pa polako posle zadnje spremas, ti si barem 90% posla zavrsio sto se tice kocnica, a za ove nosace nisam mogo verovati,to ko da trazim iglu u plast sena

hvala na info, vide cu sta cu na dalje,ali kako kaze ilija da moze samo adapteri da se odrade na moje nosace i stavi 312mm disk bice

ako nista ne uradim sa ovim sto cekam da mi javi od pasata b5.5. sto se tice zadnjih kocnica, kako mi nabrzinu rekli, treba,disk normalno, klesta,nosaci klesta i treba neki adapter se napraviti, valjda disk da odvoji ili neceg drugog, to nemoj me drzati za rec jer to bas najbolje nisam razumeo,to dok ne vidim i dobro se raspitam i rasturim necu znati sa sigurnoscu sta sve treba.
@scirocco 16vg60
dugujem ti brate debelu turu pica za ovaj info

da, sve ostaje moje samo disk bi stavio od 312mm kao sto je golf 4 jubi i cetvorka v5 i v6 koji su nosili, kako mi bili rekli,potrebno mi je da samo uznem nosace klesta za 312mm disk od njih i to je to,sve ostaje ostalo moje, a kod nas za taj nosac sam obeleo i nema ga

,moram priznati da si me obradovao kada si reko da mozes napraviti adapter za moje nosace klesta koje zavrsavaju poso ukoliko ne nadjem nosace

da te ne cimam sada,sacekace mo samo da vidim sta ce mi javiti prijatelj za nosace od pasata,i ukoliko su prodati ili ne pasu kod mene javljam ti se da vidimo koja je cena za adaptere i i dali ce sklopimo poso