makse ako nisi radeo kod njih u revo, sto onda palamudis toliko o njima, a pritom nisi imao nikakvu dodirnu tacku sa pomenutim, postavio sam ti najprostije pitanje,bukvalno sam ga nacrtao na predhodnuoj strani i nisi mi dao odgovor,sada vise mi i nije potreban, sto se tice spaljenih klipova i te turbine sto si postavio, to bi do sad da je toliko lose vec bilo kod mene,jer auto je radjen mnogo pre pa se nista nije razletelo, evo mi je ta turbina u sobi, nema lufta nije mrdnula,a bila je 1.2bara. a mnogo me zabole i da se razleti ;)a kad budes bio doso u BG. ako cvele bude bio tamo, pokaza ce ti 1.8t sa 350.000km na satu i pritisak turba na 1.5bara. i bukvalno se cepa taj auto svaki dan, i ni jednom nije otvoren motor, e to su za mene argumenti, ti nemas ni jedan argument, po pitanju 1.8t. sem da skidas slike i turbine sa interneta, ni takodje za tacnost i merodavnost valjka u revo,jer nikad nisi ni bio tamo,sem da pricas neke price. da su toliko losi ,budi siguran da nebi otiso kod njih opet,a ima mnogo ljudi koji su radeli kod njih, i jos nisam cuo da se neko zalio itd. a ti na sva usta pametujes za njih, daj molim te, zaobidji moju temu dezinformacijama vise molim te

pricas neke price koje tebi odgovaraju, navecu ti argumente: siroko kod tebe u temi postavi dijagram od honde, onda ti krenes da pametujes kako je to najbolji, kalasan postavi odlican dijagram iz reva, gde si ti? nema te,zaobidjes ga,ako si toliko objektivan i realan, zasto nisi reko,e ovaj dijagram je dobro uradjen, ali ne mozes, sujeta ti ne dozvoljava,taman posla ti da priznas da nisi bio u pravu, bez uvrede, spaljeni ABF-ovi, ne, to je nemoguce jer ti to nisi cuo,a i taman posla ABF da bude spaljen,daj molim te

onda tvoj argument.meni je dovoljno, citiram tvoje reci, onaj decko iz crne gore,kazes sto mu merili na VR manju snagu, tebi je to dovoljno

a necitas ili ne zelis da procitas,sto je napisano da nije znao tacan odnos menjaca kako bi mogli izmeriti pravu snagu, sto si i ti sam u mojoj temi napisao za odnos menjaca, momak je javio kada je saznao tacan odnos menjaca i dobio je koju snagu ima na autu, to neka kaze i on sam, ali ti to ne vidis, iskreno mnoge stvari ne vidis koje ti ne odgovaraju, i sto se tice da li ce neko dati i 2000e za felne ili ce ih polirati nedelju dana, neka da,ja sam za, i uvek cu se radovati ako covek uspe da izdvoji za ono sto voli i da on sam bude zadovoljan istim i postignutim rezultatom, to u opste nije za potcenjivanje,tako nesto mogu reci samo zavidni ljudi koji misle da su za sve u pravu, kod marka u temi se vidi,ja sam mu reko bio za motor, moje misljenje, ali nisam ni jednog momenta potcenio ono sto je napravio od auta,jer decku svaka cast, retko ko moze se pohvaliti time ovde na onolikom ulozenom trudu i finansija u autu,i zato mu skidam kapu

po nekom bi sigurno bilo da ce mu popadati branici jer nema r32 motor ispod haube, covek je napravio bombu od auta i to nema prava niko da ospori

jer i za sve to takodje treba znanje
i da ga ja ne palamudim vise,pekar nije auto mehanicar sto ni jednog momenta nisam to pomenuo niti pocenio nikog,ali zahvaljujuci 5 godina provedenim i uz pomoc ljudi koji poznaju ovaj motor sto vozim,jos malo i postacu doktor za 1.8t. koliko god to nekog bolelo
wele:
bratac posto valjci vise nisu merodavni za merenje snage vec auto koji ima fabricku deklarisanu snagu, budi siguran bratac da ti onda imas min.240ks sobzirom kako si odneo od zivota onog pasata V6 4-motion od 210ks

jbg. los je bre taj 1.8t.

i da zaboravih, ona slika od turbine,sto si makse postavio i ona ostecenja na peraja, ne moj me sad jos vise iznenaditi da kao mehanicar ne znas usled cega mogu doci onakva ostecenja na peraja, ne valja kada se sa neta samo skine slika a pri tom se ne zna od cega su nastala ostecenja u celo peraja