Hvala Zlaja! Prica ide ovako. Prodaju dva burazera iz Sente dva identicna Passata 2.0tdi 125kw. Jedan crn, drugi bez enterijer, hiline max full, oba 200 i kusur k km, uvezeni iz Nemacke. Ista cena, prodaju jednog ili drugog, sve jedno. Ja gledao onog sa crnom alkantrom, proveravao servisnu istoriju, sve Ok, dizne menjane, pitam za br.sasije za bez, posalju mi, ja pitam koji je bolji, kazu isti, i ja ne proverim bez Paju. Kazem sebi, necu bez, mnogo nezgodan za odrzavanje. Odem u Sentu, vidim bez je u Top stanju, crn nije los, ali nije to to... Boja neka mis metalik, ne svidja mi se, motor kod bez Paje radi onako resko kad mu das gas, lepota. Bez ide za nijansu kao bolje, mada je tesko reci da li je subjektivni osecaj, jer oba idu kao nevreme.... Pitam za bez jel proveravao da li su menjane dizne, kaze nije, ne zna, iskren vidim covek. Ja prelomim, izbrojim 8950e i uzmem bez onako na slepo. Odem u ovl. servis po kupovini, tamo radi drugar, sednemo uz kafu da proverimo auto. Vidimo dizne menjane januara 2013g i stavljene nove Continental. Rekoh cool. Gledamo dalje on mi kaze, cek menjan DPF filter na 150k km, cek menjana turbina na 150k km, pa onda vidimo da nije samo turbina, vec komplet motor, zamajac i set kvacila. Sve krepalo jbt i zamenjeno za novo... Tacno sam ga osetio po zvuku motora onako reskom da je bolji motor, dugogodisnje druzenje sa raznim Tdi makinama

Sent from my iPhone using
Tapatalk 2