Autor Tema: Iskustva sa grudnjakom  (Pročitano 9775 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ShYmY

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: vw phaeton, bmw e90
Iskustva sa grudnjakom
« poslato: Jul 18, 2013, 03:00:39 posle podne »
naime. hocu da kupim zastitu za haubu popularni "grudnjak" ili "bra" za audi a4 b6. e sad video sam na forumu da je neko napisao da mu je taj grudnjak ogrebao haubu i to bas lepo  boodala. sad da li je to do kvaliteta ili cega vec nemem pojma. pa vas molim da mi pomognete. ako znate gde u srbiji ima da se kupi ili naruci ili moram preko ebay-a da narucujem. a opet kakvog je kvaliteta taj sa ebay-a???  sta da radim?

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
Odg: Iskustva sa grudnjakom
« Odgovor #1 poslato: Jul 18, 2013, 04:57:32 posle podne »
koj ce ti to?
lollol

Van mreže ShYmY

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Jul 18, 2013, 05:34:28 posle podne »
pa lepo izgleda, a i idem sad na neki dug put pa reko da kupim. nesto razmisljam, nije losa stvar ako nije mnogo skupo. ako je skuplje od 50 evra onda ne bih uzimao. nije neophodna stvar ali nije ni toliko losa/

Van mreže Twister

• Master Member
« Odgovor #3 poslato: Jul 18, 2013, 05:55:10 posle podne »
ima u BiH lik koji sije po narudzbini, mislim da je cena oko 40e. a kvalitet je extra koliko sam video od onog sto je uradio.

Van mreže ShYmY

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Jul 18, 2013, 07:10:21 posle podne »
kako da nadjem tog lika???  biggrin

Van mreže Twister

• Master Member
« Odgovor #5 poslato: Jul 18, 2013, 08:51:05 posle podne »
Probaj preko clana Velje, mislim da je on kopio od tog lika.
evo ti Veljine teme
http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=38139.0

Van mreže sreckoas

• Master Member
« Odgovor #6 poslato: Jul 18, 2013, 10:07:51 posle podne »
zasto jednostavno ne prelepis zastitnu foliju preko haube,ona je providna i ne provaljuje se da je tu,a stiti auto od kamencica

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #7 poslato: Jul 18, 2013, 10:15:43 posle podne »
Ja ne gotivim pushup grudnjake nikako... klasicni su mi ok... :D

Ljubilarna 1500 poruka :D hde je onaj smajli shto otvara sampanjac :D

Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže Guarana

• Master Member
« Odgovor #8 poslato: Jul 18, 2013, 10:18:42 posle podne »
jesi video ikad na audiju to? bolje sredi za pravi "polovan" pa okaci o retrovizor
nego sta bi s oprugama? :)
lollol

Van mreže ShYmY

• VW Početnik
« Odgovor #9 poslato: Jul 18, 2013, 10:41:30 posle podne »
nisam video...video sam na nekom golfu cetvorci na wagen festu i svidelo mi se. mada sad polako odustajem zato sto svi govorite da je sranje. sto se tice spustanja, dogovorio sam se sa onim likom sto ima komplet fabricko vesanje od audija s line, da odemo kod nina u sredu da ih on pogleda i ako su u ok stanju kupicu ih pa ce nino odmah da ih namontira na auto. tako da sam zadovoljan, resili ste mi problem  :26
@guarana ti vozis audi. jel znas mozda gde mogu da nabavim onu doubledin konzolu? hocu da ubacim dvd u njega imam neki pioneer sa telefonom i navigacijom, trazio sam svuda i nikako da nadjem. dao bi koliko god da kosta. ako znas na sta mislim

Van mreže Guarana

• Master Member
« Odgovor #10 poslato: Jul 18, 2013, 11:14:05 posle podne »

mozda je ovo nekom lepo, al meni nikako

na konzolu zaboravi.. da bi uglavio doubledin ti treba nov kavez, nov okvir, drugi klimatronic ili taj da se sece, druga creva za klimu, druga pepeljara, kablovi i jos 100 cuda.. skida se cela centralna konzola, ima tona kupusanja ..ja sam gledao za mene cim sam uzeo auto.. onako odokativno 250-300e bez ruku i da se sece klima.. meni suvise
i ja sam mislio da se samo zameni za 10 minuta,al su geniji to drugacije dosta napravili

evo ti primer sa cenama i sta se radi http://wiki.audiworld.com/index.php/Nav_RNS-E%26Bluetooth_Retrofit_single_DIN_to_double_DIN_conversion_-_by:WhyteA3
lollol

Van mreže Twister

• Master Member
« Odgovor #11 poslato: Jul 18, 2013, 11:19:23 posle podne »
nisam video...video sam na nekom golfu cetvorci na wagen festu i svidelo mi se. mada sad polako odustajem zato sto svi govorite da je sranje.
smo se pitam.na osnovu cega svi kazu da je sranje......
grupna psihologija....fuj....kako jedan ili dvojca diriguju tako ostali pevaju.
ako se tebi svidja, radi kako ti je volja a ne kako drugi kazu.
ako je decko jos u srbiji, slikacu ti njegov auto sa "grudnjakom"...da sednes na dupe....golf 5 gti, beli....savrseno ga boli ona stvar za tudje misljenje.

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #12 poslato: Jul 18, 2013, 11:22:08 posle podne »
sranje je zato što ispod tog sranja istruli hauba jer se zadržava voda!!! Pitajte Bobana-Rusa,on je zbog toga morao da menja haubu posle godinu dana!!!

Van mreže ShYmY

• VW Početnik
« Odgovor #13 poslato: Jul 18, 2013, 11:41:26 posle podne »
definitivno necu da stavljam. vec sam citao da je nekom ta zastita izgrebala haubu, tako da necu da se igram da pravim posao bzv... a sto se tice konzole, mislio sam da je mnogo jednostavnije, gledao nekog na youtube isto neki lik radio a4 b6 i kao samo se zameni konzola, ali to sto si ti rekao da se radi je bas mnogo posla  :9 tako da i to otpada. u njemu imam neki dvd marke audiola, i to je onaj sto izlazi nego mi se uopste ne svidja, a u kuci mi pioneer skuplja prasinu.
 i sta mislite o ugradjivanju tempomata i parking kamere?.da li uopste moze.
 nisam bio bas dugo kuci i uzeleo sam se auta i  odvojio sam nekih 600 evra koje bi ulozio u auto a ne znam sta bih mogao da uradim, ako neko ima neki predlog, pucajte :63  biggrin
@gagi gde da nadjem onaj mehanizam za otvaranje gepeka na kljuc?

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #14 poslato: Jul 18, 2013, 11:45:03 posle podne »
imaš orginal na e-bay-u , ali je skup dosta,a možeš da praviš kao ja :)

Van mreže ShYmY

• VW Početnik
« Odgovor #15 poslato: Jul 18, 2013, 11:48:29 posle podne »
koliko kosta od prilike? a ne verujem da bi znao da napravim. jel komplikovano?

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #16 poslato: Jul 18, 2013, 11:50:06 posle podne »
pa jeste malo komplikovanije... zadnji put kada smo gledali bilo je oko 120 eura i to na lecitaciji...

Van mreže Twister

• Master Member
« Odgovor #17 poslato: Jul 18, 2013, 11:50:56 posle podne »
sranje je zato što ispod tog sranja istruli hauba jer se zadržava voda!!! Pitajte Bobana-Rusa,on je zbog toga morao da menja haubu posle godinu dana!!!
tesko srbinu (mislim na srpski mentalitet, a ne na jednu osobu) da procita upustvo.
vec sam citao da je nekom ta zastita izgrebala haubu,
tom nekome je baba koja ume da strika vunene carape sasila tzv grudnjak, na nekoj staroj masini-singerici. a i umesto magneta pametni um brusilicom odsekao dva parceta cevi i nabio ih u one ispuste..

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #18 poslato: Jul 18, 2013, 11:53:53 posle podne »
pa šta Srbin prvo uradi kad kupi televizor??? Baci uputstvo !!! lollol  Ako ti Twister-u imaš iskustva sa tim "gaćama" onda objasni lepo čoveku :)

Van mreže Guarana

• Master Member
« Odgovor #19 poslato: Jul 18, 2013, 11:55:13 posle podne »
ja kazem na osnovu svog licnog ukusa da je sranje. recimo meni su i bbs felne sranje, golf 2 je sranje (u odnosu na srpski mit), "patos" je sranje, niskoprofilne gume su sranje i tyre stretch je sranje.. svako ima pravo na svoje misljenje.. ako naletim na skupu na nekog ko vozi dvoju sa bbs felnama , brusom i stretch gumama necu mu reci da mu je auto sranje, nego da meni nije po ukusu.. i udri dalje.. ko se naljuti na necije subjektivno misljenje je opicen po meni. ja licno na sve te stvari gledam objektivno, kolko su upotrebljive i ne vidim poentu.. ako hoces lagane felne imas 3x bolji izbor za manje para.. ako hoces jeftin auto.. ima sigurno i toga.. ako auto vozis svaki dan, ne vidim poentu da sam sebe obogaljis da ne mozes da parkiras, predjes preko lezeceg i sl, sem ako nemas jebenu raketu i to ce ti znaciti dal ides 80 ili 180 u krivini.. isto vazi i za niskoprofilne gume.. mada ako hoces da auto bolje drzi, uzmes sire gume, nebitno kolko su visoke posle neke granice ..tyre stretch mozda izgleda fino na oko.. da citiram poznanika koji vozi krug profesionalno "po 100e ko god hoce da cu u 2 krivine da ih svucem" .. taj bra meni izgleda ruzno.. ima svrhu cuvanja haube od kamencica i sl.. kapiram da je 1980 bio jedini nacin da sacuvas auto.. u 2013 stavis providnu foliju za smesne pare i eto.. mada i taj koncept mi deluje ko penzioneri koji drze daljinski u kesi "da se ne izlizu dugmici" ..
ako neko voli da ima roze flamingose na auto nek ih nacrta.. nista nemam protiv coveka.. njegov auto, njegov izbor... ali ako me pita za misljenje recicu mu ga i to je to.. kao sto je shymy pitao

meni stoji fabricki radio sa kasetama lollol .. prosli vlasnik je umesto cd sanzera ubacio napravicu koja ga emulira a ima usb izlaz.. pa je provukao ispod naslona za ruku.. meni sasvim cini posao
tempomat je super ako ides cesto po autoputu.. po gradu i medjugradskom ti je maltene neupotrebljiv.. isto moras da ga cackas sto bi i gas.. ja jedino kad krenem negde autoputem na 140 i obe noge ispod dupeta :)
kamera ti ne treba, senzori su super.. ne znam kako bi bez njih parkirao.. ako nemas fabricke, ovde imaju neki elektromagnetni.. zvuci mi kul u teoriji, ne znam dal ima u srbiji da se pazari http://www.parkirnisenzorji.si/prednosti-elektromagnetnih-senzorjev/

da ja imam 600e za tvoj auto bi prvo makao onaj parket iz kola.. kod mene je nesto sivo.. ima u temi po slikama .. mnogo bolje stoji, opet subjektivno.. i druge felne.. otprilike ovako.. neki plafon koji mozes da uglavis je 19" .. posto si normalno ljudsko bice gledaces 17" .. posto hoces "efekat" onih od 19" moras da juris felne koje su dosta ravne.. posto su tvoje na krajevima uvucene dosta, vizuelno daje utisak da su manje.. i onda izgleda lose.. i nadji neke sive.. mnogo ga ubija crno na crno.. ili ako ces crne neku ivicu,hrom,detalj na njima uradi u drugoj boji da ne izgleda monotono..

eto ko bratu
lollol