ja kazem na osnovu svog licnog ukusa da je sranje. recimo meni su i bbs felne sranje, golf 2 je sranje (u odnosu na srpski mit), "patos" je sranje, niskoprofilne gume su sranje i tyre stretch je sranje.. svako ima pravo na svoje misljenje.. ako naletim na skupu na nekog ko vozi dvoju sa bbs felnama , brusom i stretch gumama necu mu reci da mu je auto sranje, nego da meni nije po ukusu.. i udri dalje.. ko se naljuti na necije subjektivno misljenje je opicen po meni. ja licno na sve te stvari gledam objektivno, kolko su upotrebljive i ne vidim poentu.. ako hoces lagane felne imas 3x bolji izbor za manje para.. ako hoces jeftin auto.. ima sigurno i toga.. ako auto vozis svaki dan, ne vidim poentu da sam sebe obogaljis da ne mozes da parkiras, predjes preko lezeceg i sl, sem ako nemas jebenu raketu i to ce ti znaciti dal ides 80 ili 180 u krivini.. isto vazi i za niskoprofilne gume.. mada ako hoces da auto bolje drzi, uzmes sire gume, nebitno kolko su visoke posle neke granice ..tyre stretch mozda izgleda fino na oko.. da citiram poznanika koji vozi krug profesionalno "po 100e ko god hoce da cu u 2 krivine da ih svucem" .. taj bra meni izgleda ruzno.. ima svrhu cuvanja haube od kamencica i sl.. kapiram da je 1980 bio jedini nacin da sacuvas auto.. u 2013 stavis providnu foliju za smesne pare i eto.. mada i taj koncept mi deluje ko penzioneri koji drze daljinski u kesi "da se ne izlizu dugmici" ..
ako neko voli da ima roze flamingose na auto nek ih nacrta.. nista nemam protiv coveka.. njegov auto, njegov izbor... ali ako me pita za misljenje recicu mu ga i to je to.. kao sto je shymy pitao
meni stoji fabricki radio sa kasetama

.. prosli vlasnik je umesto cd sanzera ubacio napravicu koja ga emulira a ima usb izlaz.. pa je provukao ispod naslona za ruku.. meni sasvim cini posao
tempomat je super ako ides cesto po autoputu.. po gradu i medjugradskom ti je maltene neupotrebljiv.. isto moras da ga cackas sto bi i gas.. ja jedino kad krenem negde autoputem na 140 i obe noge ispod dupeta

kamera ti ne treba, senzori su super.. ne znam kako bi bez njih parkirao.. ako nemas fabricke, ovde imaju neki elektromagnetni.. zvuci mi kul u teoriji, ne znam dal ima u srbiji da se pazari
http://www.parkirnisenzorji.si/prednosti-elektromagnetnih-senzorjev/da ja imam 600e za tvoj auto bi prvo makao onaj parket iz kola.. kod mene je nesto sivo.. ima u temi po slikama .. mnogo bolje stoji, opet subjektivno.. i druge felne.. otprilike ovako.. neki plafon koji mozes da uglavis je 19" .. posto si normalno ljudsko bice gledaces 17" .. posto hoces "efekat" onih od 19" moras da juris felne koje su dosta ravne.. posto su tvoje na krajevima uvucene dosta, vizuelno daje utisak da su manje.. i onda izgleda lose.. i nadji neke sive.. mnogo ga ubija crno na crno.. ili ako ces crne neku ivicu,hrom,detalj na njima uradi u drugoj boji da ne izgleda monotono..
eto ko bratu