Pozdrav svima! Napokon i ja da pretstavim Golfica:)
Radi se o VW Golfu 2, '92, jedna od poslednjih serija koji su napravljeni. Auto je do pre godinu dana bio jedini porodicni auto, a od skoro posto sam se bas protivio prodaji Golfa, postao moj auto

Motor u njemu je fabricki 1.6b + tng, sa kojim sam odusevljen! Nije brz, ali je zato sve ostalo

Auto je iz Nemacke uvezen od prvog vlasnika mislim 2000. god i sledece 2 godine sam ga ja malo vozio po kraju i redovno glancao dok nisu pustili uvoz kad je i dobio prve BG table...
Golfic je kod nas uvek dobro odrzavan, ali iskreno i nije nikakve probleme pravio

pa je na autu vecina od glavnih delova ostala fabricka.
Iz tog prvog perioda sam iskopao neke dve slicice gde se otprilike vidi stanje

Par godina kasnije doslo vreme da razmislljamo o prodaji. Ipak smo odustali od prodaje i krenuli da mu radimo limariju. Nije bilo nista strasno, ali smo hteli da sve bude kako treba...

pa posle farbanje:

Onda sam ja uspeo da izmolim tatu da mu kupim duboke branike i jos neke sitnice pa je to izgledalo ovako:

Golfic je u ovakvom stanju i ostao do skoro. Evo jos koja slika sa nekih ranijih skupova:

Pa smo mu na kratko menjali obucu:

I napokon dolazimo u sadasnjost i konkretne stvari :D
Posto sam hteo da ga spustim, a nije mi se svidela ideja sa skracivanjem opruga krenuo sam da trazim gewinde i nasao sam ono sto sam trazio

Zatim sam kupio i sredio neke felne 15'', ali su mi se svidele i sledece felne pa sam odlucio da ih prodam. Izbor je bio BBS RM 012 :
Pa je tu onda bilo dodatno poliranje, ispravljanje i gume Uniroyal

Krivo mi je sto nemam ni jednu sliku sa pravog foto aparata posle poliranja, ali moze se videti i na ovim sa telefona kako je extra uradjeno. HVALA Nikola!! :

Zatim namontirane gewinde, podesena visina:

Pa sam stavio i hauben bra koji mi se smorio cekajuci da namontiram sve ovo

i to je to do sada. Imam jos par stvari u planu sto se tice izgleda, ali prvo moram da se malo izvucem iz dugova zbog ovih investicija...