Pravilnik foruma:
ZABRANJENO JE:
- da se svadjate i prepirete sa Moderatorima/Administratorima;
- spamovati forum (slati vecu kolicinu beskorisnih postova);
- da se svadjate sa ostalim clanovima foruma;
- pljuvati po clanovima foruma i njihovim postovima;
- koristiti pogrdne, proste i one reci koje bi mogle nekog da uvrede;- reklamirati druge sajtove konstantno;
- isticanje pripadnosti nekog sportskog kluba;
- razgovarati o politici, veri, rasizmu i ostalim stvarima koje bi mogle izazvati svakakve rasprave. Ovo je forum o automobilima.
- da se u jednu poruku ubacuje vise od 3 "smajlija".
Pogledajte ovaj post:
"klasicna srpska posla i sviranja kurcu. kad nesto crkne daj da se vidi ko je kriv da mu jebemo mater?
kad crkne polo 1,4 2011god sto ne idu u fabriku da jebu mater onim svabama koji su ga sastavili?
na tuning nema, nikad nije bilo i nikad nece ni biti nikakve garancije.
svi bi nekih 200+ks da se izivljavaju dok im ne dosadi i da ta masina traje nekih 150 do 200 godina
svi bi da se jebu a da im ne udje.
svi kad kupuju auto kupuju neki sa manjom kubikazom zbog potrosnje i registracije, pa kad podju na neki dalji put vide da im je auto jedno obicno govno.
bilo ko ko ima 1 jedini gram mozga kad podize pritisak turba mora znati da su klipovi, zidovi cilindra, lezajevi radilice, kvacilo optereceniji bar za 20 posto nego sto su bili u serijskoj varijanti
gdje nestadose sa foruma oni sto cipuju pola 1,4tdi na 120ks?
gdje su oni sto na dvojke gtd stavljaju interkulere od sprintera cdi?
gdje onaj inzinjer sto isto u pola stavlja 1,8 20v turbo?
koliko se takvih pojavilo ovde?
muka mi je vise kad citam kakve ljudi gluposti mogu napisati
blok motora prazan bez icega u sebi za audi 4 rst kosta 17000eu i nema nikakvu garanciju da ga kovana klipnjaca nece polomiti u hiljadu komada kad se promasi brzina ili se prevrti
sta hocete vise koje pizde materine da vam auto trosi 5 kila plina ili loz ulja, da vam ga neko nabrije na 300ks, da ga drkate i da se izzivljavate svaki dan i da vam taj isti da dozivotnu garanciju na motor? "
licno sam prijavio ovaj post urednicima, i dobio odgovor da je prosledjena poruka upravi kluba, ali dzabe! Sramota je da se ovakvi postovi ostave na forumu... Valjda treba da Vam bude u interesu da privucete sto vise ljudi, a ne da ljudi odlaze.. Upravo sada sam video da je i od @Strbca nestala tema, jer je covek takodje kao i ja shvatio, da ovde nema kraja, i da nikad nece biti postovanja! Podrzavam ga u potpunosti!