@WELE
ti si jedan od onih sto se previse prave pametni na ovom forumu! bez ljutnje! ne volim takve postove, ako si samo zato pisao da bi izgledalo pametno, onda nisi trebao.
Prvo da li imam poverenja u REVO ili nemam, to je moja stvar! Nikada nista nisam radio u tom servisu, nisam nigde napisao da nemam poverenja, samo sam hteo da cujem misljenja drugih osoba pa da uporedim, tako mi je lakse... Ne sumnjam u kvalitet REVO chip servisa, cak sta vise, cim izadje update za moj auto, ja cu odmah otici i odraditi chip na mom autu... Hteo sam da cujem misljenja ljudi, mozda je neko radio, pa moze da mi da neki predlog itd. A to sta ja hocu, to mislim da nije tvoj problem, ja sam samo hteo misljenja da vidim i sta bi drugi na mom mestu uradili, sto ne znaci da cu to i uraditi... "ne razumem zasto nas pitas sta je bolje?" tebe nisam pitao, ako nemas nista pametno da kazes, onda nisi ni trebao da pises.. Mnogo ljudi je negativno, samo se prave pametni, malo ljudi ovde moze da pomogne, svi previse pametuju.... Ja sam trazio misljenja, da bih mogao lakse da donesem svoju odluku.. U ovoj temi postujem postove od: gedore, ilija, stbac, nikola calasan, pekar, Gagi, cicero, madison, skyline.... takve postove postujem, ljudi su izneli misljenje sta bi oni uradili da su na mom mestu, nisu se pravili pametni.
BEZ UVREDE, ALI TVOJ POST NIJE NA MESTU PO MOM MISLJENJU! FORUM SLUZI DA BI POMOGLI JEDNI DRUGIMA, PODELILI ISKUSTVA, ITD... A NE DA BI SE SADA NEKO OD NAS NAPRAVIO PAMETAN I PISAO KOJE KAKVE GLUPOSTI... UPRAVO ZBOG TAKVIH POSTOVA SAM JA SVOJU TEMU I OBRISAO.