Autor Tema: Ljubav prema svom autu..  (Pročitano 26559 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
Odg: Ljubav prema svom autu..
« Odgovor #20 poslato: Maj 31, 2012, 10:45:28 pre podne »
Evo plusa tapsac
Земунчанин

Van mreže travelman

• Hero Member
  • ... bolje prvi u selu, nego zadnji u gradu ...
  • Auto: Y- line
« Odgovor #21 poslato: Maj 31, 2012, 10:54:01 pre podne »
 beer
...
Ma kakav RR ... LL je zakon ...

Platila bih da se vozim u tom pećinomobilu, ne bi mi smetalo što prokišnjava ni nožna vuča ...

Ti vozi ali da znas da moze da te ostavi na putu, nemoj daleko ...

Van mreže vwMARKO

• Hero Member
  • Auto: Audi A4 Avant 2.0T FSI
« Odgovor #22 poslato: Jun 01, 2012, 01:27:05 posle podne »
Evo ja da prvi ispricam moju pricu.. Potice jos od ranog detinjstva.. Posto je moj otac imao mogucnosti (roditelji mu rade u svajcarskoj) vozio je svaki model audija 80 od 80 i neke pa sve do prvog modela audija a4.. Oduvek mi je pricao kako se auto treba cuvati, odrzavati.. kao sto i ja danas radim, uvek je tezio da se njegov auto odvaja od drugih.. Kao mali, igracke su mi bile samo i iskljucivo automobili.. Mastao sam o danu kad cu da uzmem roze kartonce i sam sednem za volan.. Sa 16 godina u nase dvoriste je stigao crni audi b4, poklon od babe i dede namenjen meni.. da se ucim da vozim.. Njega sam vozio do prosle godine, bez dozvole.. malo po selu, malo i sa strane, bezao od plavih itd.. Vec sa 17 sam narucio preko neta ozvucenje za ceo auto koje je otac morao da plati kad je stiglo na kucnu adresu.. biggrin A onda posle udesa koji sam imao njega sam prodao i nisam seo za volan do vozackog ispita.. Kad sam polozio, bio sam 4 godina srednje, otac mi je poklonio ovog passata b5 za koga sam emotivno vezan.. Od prvog dana sam poceo sa sredjivanjem.. Znaci ja ga odrzavam, ja sipam gorivo, ja vozim.. Koliko puta, ne znam ni sam sam trpeo gladan, odvajao od dzeparca iz skole da bi kupio neku sitnicu za auto.. Koliko puta mi daju pare za grad ja ostanem kod drugara da bih tih par hiljada ulozio u auto.. I ZATO SE GADIM LJUDI KOJI KAZU DA IM JE AUTO PREVOZNO SREDSTVO JER ZNAM KOLIKO SAM SAMO LJUBAVI JA ULOZIO U NJEGA.. Do dana danasnjeg ne znam koliko sam para dao, ne racunam, nije me zao za svaku paru, ne vidi se na mom autu neki preterani styling ali vazno je znati da je sve to sto se uradilo,uradilo sa ljubavlju.. I bice tako sve dok mi ne oduzmu dozvolu zbog starosti.. LJUBAV PREMA AUTO, JER MI ZNAMO ZASTO... wub wub  mahac
Ne odnosi Bog ni dobrog ni zlog vec onog ko kasno ukoci...

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
« Odgovor #23 poslato: Jun 01, 2012, 05:17:53 posle podne »
Svaka ti cast, ne znam kako ce da bude kad dodje vreme da menjas passata za neki noviji...
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #24 poslato: Jun 01, 2012, 05:36:18 posle podne »
vwMarko, jos da si auto zaradio kao nadnicar/student jos vise bi ga volio. . .

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
« Odgovor #25 poslato: Jun 01, 2012, 05:54:28 posle podne »
braćo moja, kad sam bio student bio je ford tabanus, a apsolvent yugo 45...
Земунчанин

Van mreže BorkoUE

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #26 poslato: Jun 01, 2012, 07:24:59 posle podne »
...Plus za GT-ov komentar.Svoju dvojku sam zaradio SAM.Do pre dve godine sam sa bratom vozio kadeta koji smo cale i ja kupili(ja istina dao samo 300e u startu,al opet se racuna).Posle toga kupio jugica sa plinom za 500e,vozio godinu dana,sam registrovao,odrzavao,placao popravke.I kad sam njega prodao kupio ovu dvojku koju sad vozim,i hvala Bogu,skroz je isplatio pre neki dan,posle 6 meseci.E pa sad,nek neko izracuna koliko sam odvajao ako radim za nekih 200e,i svakodnevno prelazim 20 km do posla i nazad.Nemojte da pomislite da prozivam nekoga ko je svoj auto dobio na poklon,hvala Bogu,tako i treba svaki roditelj da uradi za svoje dete ako je u mogucnosti.Gledam razliku izmedju mene i mog brata,kome je inace ostao taj isti kadet koji smo cale i ja kupili.Ja na - 25 zavijam tkaninu oko  creva i filtera i pokrivam haubu kartonom i satorskim krilom,da mi ne bi nafta zaledila,njemu tesko da namaze kedere glicerinom,nego svako jutro cima vrata dok ih ne otvori.Jednostavno,veliki broj ljudi koji lako dodje do auta,ne vodi preterano racuna o njemu,naravno cast izuzecima.Isto tako ima i ljudi koji su jedva kupili auto,pa se vode politikom "ko ga hebe,ja sam njega kupio,necu da pipam nista,ima da ga vozim dok se ne raspadne".Niko te ne tera da volis svoj auto,ali ja imam misljenje da ako se ti lepo ponasas prema njemu,ni on tebe nece izneveriti.Znam da to nema veze sa logikom,ali to je jednostavno neki moj trip...
Citat: gedora  Jun 18, 2012, 11:24:49 posle podne

evo i pekar gleda onaj snimak ni njemu nista nije jasno sto posto

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
« Odgovor #27 poslato: Jun 01, 2012, 07:31:27 posle podne »
Nema tu tripa, to se zna brate, odrzavaj auto i ono ce tebe odrzavati. . . , na putu. . .

Van mreže VW Diego

• Sr. Member
  • Auto: GII
« Odgovor #28 poslato: Jun 01, 2012, 10:51:51 posle podne »
e neznam kako je kod vas ali meni nema nista gore kao kad povezem nekog a taj neko kad zatvara vrata, zatvara ih koda su na stali ili na nekom šlj objekatu pa ih dobro zaleti pa bum, e meni se sve dlake na glavi digunu  badmood palica hissyfit
a oko odrzavanja i sminkanja svake nedelje detaljno usisavanje, brisanje plastika mazanje kremom, prskanje unutrasnjosti lenorom gume obaveno secera i vode...ihh a kosmije, gledaju i samo govore, e sta ga peres, e sta bi da ti je nesto novije, a ja  bicedobro
i dok me god bude ovako slusao ja cu tako da radim...:))

Van mreže Kosta

• Konstantin
  • Master Member
    • vw-club.rs
  • Auto: GOLF Mk6 2.0 TDI
« Odgovor #29 poslato: Jun 01, 2012, 11:05:13 posle podne »
Lupanje vratima je posebna priča. Lakše mi sada sa troja vrata, ne moram da opominjem sve koji ulaze, samo poslednjeg.  lollol

Nego obratite pažnju na žene sa kišobranima  badmood

Van mreže misa-goga gti

• Hero Member
  • Auto: Skoda Octavia
« Odgovor #30 poslato: Jun 01, 2012, 11:09:25 posle podne »
vwMarko, jos da si auto zaradio kao nadnicar/student jos vise bi ga volio. . .
vala,nek' si mu rekao...  lollol
kod oemovaca se na privatnim skupovima u vinci svi clanovi ljube u usta.
mislim da ti je sad sve jasno...

Van mreže lurchgm

• VW Početnik
  • Auto: golf 5
« Odgovor #31 poslato: Jun 01, 2012, 11:20:03 posle podne »
Kratko i jednostavno auto je Fetish...ili ga volis,ili ga ne volis...tesko je nekome objasniti kome je auto samo prevozno sredstvo,sta znaci voleti auto...svako od nas je u razlicitim mogucnostima i materijalnoj situaciji pa ne mozemo priustiti ono sto bi hteli,ali na kraju nije to bitno,bitno je pokloniti mu ljubav,kako god i koliko god se moze...stvarno mi je ponekad zao kad vidim nekoga ko vozi dobar auto,a ne poklanja mu paznju,sav prljav neodrzavan,na patosnicama kilo blata,prasina na sve strane...ponekad se zapitam da li taj isti vlasnik opere i alatku kad podje na  sex...mada,verovatno odgovor znam...ipak za takve to je samo prevozno sredstvo  psujem1

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
« Odgovor #32 poslato: Jun 02, 2012, 01:27:59 pre podne »
Kod mene na kolima vrata teška k'o na atomskom skloništu, pa imam problem, verovali ili ne, da ih suvozači ne zatvore dobro pa ih molim da zalupe biggrin, tu radnju je najbolje usavršila moja lepša polovina, ona kad ih zategne, spadne mi tupE sa glooove biggrin
Земунчанин

Van mreže daRee

• Sr. Member
  • Rabbitiiii :D
« Odgovor #33 poslato: Jun 02, 2012, 02:40:48 pre podne »
Mene nervira kad neko pusi u kolima(cigare)... palica Ja od kako vozim,mozda su 2 popusene...
Sinoc sam sanjao strasan san - bio sam sin Pamele Anderson i dojila me je na CUCLU!!!
 lollol

Van mreže vwMARKO

• Hero Member
« Odgovor #34 poslato: Jun 02, 2012, 09:54:17 pre podne »
Svaka ti cast, ne znam kako ce da bude kad dodje vreme da menjas passata za neki noviji...

Ja jos ne mogu da zamislim tu situaciju.. Secam se kad smo tog audija prodali, 3-4 dana nisam izlazio iz kuce, uopste.. a kamoli ovaj.. Msm da bi slogirao.. biggrin ali jos uvek nisam ni razmisljao da ga prodam..

A kao sto rece GT da sam ga tako kupio msm da bi mi bio vazniji od brata.. boodala  lollol

A ovo za vrata, verujte da retko koga povezem, misle da sam baksuz ali bas zbog tog lupanja i zato sto ne znaju gde treba da se drze noge nego od pragova do sedista sve umazano, msm stvarno.. A za pusenje (cigarete) biggrin da napomenem da mi upaljac u autu jos nije zapalio ni jednu cigaru i ako ssam pusac..

Van mreže BorkoUE

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #35 poslato: Jun 02, 2012, 10:34:03 pre podne »
...Za pljuge ne dam ni ja.A tek za vrata i sedenje,haos.Ja ustelovao vrata,samo se nezno zatvore,a pola ljudi GRUUUU,ja reko zavarili ih,nece se vise otvoriti.A zimi,znaci imaju obicne patosnice,pa preko njih gumene,i uvek se nadje neko pametan da blatnjavu nogu stavi na onaj centralnu deo iza rucne,ili da odgura patosnicu nogom i krne na tepih  angry2 ...
Citat: gedora  Jun 18, 2012, 11:24:49 posle podne

evo i pekar gleda onaj snimak ni njemu nista nije jasno sto posto

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
« Odgovor #36 poslato: Jun 02, 2012, 10:50:12 pre podne »
hahah tapsac, sve istina beer
Земунчанин

Van mreže vwMARKO

• Hero Member
« Odgovor #37 poslato: Jun 02, 2012, 11:34:39 pre podne »
Pa posteno.. Ne umeju da budu mirni.. angry2 A ja zato imam zimi gumene kao sto kazes.. i taman skupljaju vodu i ne prlja mi se tapacir.. a leti stavljam obicne, letnje.. i samo se lepo usisaju.. Jos kad ih operem praskom i omeksivacem, lepo izribam pa operem pod pritiskom, ma mirise ceo autooo.. wub  biggrin

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
« Odgovor #38 poslato: Jun 02, 2012, 01:14:55 posle podne »
Nervira li vas kad vam neko blatnjavom nogom stane na prag kad ulazi pozadi, ako je auto sa dvoja vrata, nervira li vas kad vam ugliba centralni most, nervira li vas kad vam se zakace rukama za one rugke na krovu, nervira li vas kad vam masnim rukama umazu suncobrane, nervira li vas kad vam bez pitanja mijenjaju stanice na radiju i pojacavaju/smanjuju kako im je volja,

A necu da pricam o lupanju vratima, POKUSAJU da zapale cigaretu ili bacanju zvake u pepeljaru u kojoj drzim bombone ili sitne pare. . . ili mozda dizanjem bose noge na sjediste, ne daj Boze, to se odma izbaca napolje dok je auto u pokretu, hahahhahaa, ili sam samo ja bolestan. . .

Van mreže vwMARKO

• Hero Member
« Odgovor #39 poslato: Jun 02, 2012, 02:07:16 posle podne »
+1 apsolutno cistaaa isitina..