...Plus za GT-ov komentar.Svoju dvojku sam zaradio SAM.Do pre dve godine sam sa bratom vozio kadeta koji smo cale i ja kupili(ja istina dao samo 300e u startu,al opet se racuna).Posle toga kupio jugica sa plinom za 500e,vozio godinu dana,sam registrovao,odrzavao,placao popravke.I kad sam njega prodao kupio ovu dvojku koju sad vozim,i hvala Bogu,skroz je isplatio pre neki dan,posle 6 meseci.E pa sad,nek neko izracuna koliko sam odvajao ako radim za nekih 200e,i svakodnevno prelazim 20 km do posla i nazad.Nemojte da pomislite da prozivam nekoga ko je svoj auto dobio na poklon,hvala Bogu,tako i treba svaki roditelj da uradi za svoje dete ako je u mogucnosti.Gledam razliku izmedju mene i mog brata,kome je inace ostao taj isti kadet koji smo cale i ja kupili.Ja na - 25 zavijam tkaninu oko creva i filtera i pokrivam haubu kartonom i satorskim krilom,da mi ne bi nafta zaledila,njemu tesko da namaze kedere glicerinom,nego svako jutro cima vrata dok ih ne otvori.Jednostavno,veliki broj ljudi koji lako dodje do auta,ne vodi preterano racuna o njemu,naravno cast izuzecima.Isto tako ima i ljudi koji su jedva kupili auto,pa se vode politikom "ko ga hebe,ja sam njega kupio,necu da pipam nista,ima da ga vozim dok se ne raspadne".Niko te ne tera da volis svoj auto,ali ja imam misljenje da ako se ti lepo ponasas prema njemu,ni on tebe nece izneveriti.Znam da to nema veze sa logikom,ali to je jednostavno neki moj trip...