Evo da izlozim moje iskustvo vezano za pro tuning.Vozim vw passat 2.0 tdi BKP motor 140 konja..
Jedini koji su uspeli da mi urade mapu!!!!!!!!!!!!
Pre njega 4 "tjunera" su pokusavali da mi cipuju auto pa nakon njihovog strucnog cackanja nisam mogao da upalim auto,neki su ubacivali 6 mapa pa mi auto isao kao na mokra drva,a trosio 12litara na otvorenom!
Decku sam ostavio auto u 11h ujutru,u 14h sam otisao po kola,ubacili smo komp,najnormalnije upalili auto,nije upalio ni jednu lampici....
Krenuli u probnu voznji,kad ono...

AUTO LETI,PRVA,DRUGA,TRECA BRZINA NE MOGU VOLAN DA ISPRAVIM,PUCAJU POLUOSOVINE,FUL UBRZANJA.
Izasli na auto put i slucajno naidjemo na a6 3.0 tdi,i od 120-190 sam mga gurao u zadnji branik dok covek nije skapirao da je pametnije da se pomeri u srednju traku i kada sam prosao pored jega u neverici gleda i ne veruje...
Inace da naglasim,vozim na 19-icama,255-35 zr 19 i auto se otima,sto bi moj kolega rekao "auto toliko ima snage da deluje kao da ga vozi po ledu'
Najiskrenije,topla preporuka za PRO TUNING,nemojte unapred sumnjati zbog cene ili vec nekih glupih prica,probajte...,ja sam probao i vise tjunera ne menjam!
da odmah naglasim,decka sam pronasao preko letka i otisao sam ISKRENO sa nevericom jer vec dve godine niko ne moze da cipuje simens elektroniku na pasatu,jedino mi je sm rekao da to radi,ali za 6,7 puta vece pare...
PozdraVW svima,ako ima neko okupljanje rado cu doci da se uverite kako auto ide....