Pozdrav!
Dolazim iz Slovenije. Pa prvo nešto rijeći o meni, pa onda u drugom postu počnijem o golfu.. nadam se da administratori ne stvaraju preobleme zbog toga

Evo, dolazim iz Slovenije, i moj grad se zove Črnomelj. To je 30km od Novog Mesta ili nekih 50km od Karlovca ako gledamo na Hrvatsku stranu.
U školu sam išao u opću Gimnaziju, a sad studiram strojarstvo na fakulteti u Mariboru (što znaći 220km od kuće). Želim faks završiti kao energetik (ali ne kao svako misli sad, da je to nešto sa grijanjem

) po odabiru predmeta, ću imati same meni zanimljive stvari: hidraulika, pneumatika, motori sa unutrašnjim sagorijevanjem, turbinski stroji i takvo nešto..
od uvijek više su mi bili pri srcu motori, i od maloga sam vozio motore. kad sam položio vozačku onda sam svake godine kupio nešto jaće, tako da sam već sa 17 godina kupio suzuki gsxr 600, godinu kasnije ninju 900, cbr 1000rr, a danas imam Suzukia gsx-r 1000 g.2007.
Prošla vremena puno sam se vozio cestom, a od 2008 godine sve manje i manje, tako da mi motor zadnje dvije godine služi samo još za na pistu i za utrke. Evo i snimka sa Grobnika:
BeniNorc #47, Slovenski dan na Grobniku 2012i slika motora..

.. a kad sam kupio svoj prvi auto, golf 2 gti 8v, onda je došla još jedna ljubav

doveo sam ga sam, iz Italije, ništa rđe, sve kako treba, samo je bila boja u lošem stanju, malo ispravljivanja i od auta napravio se pravi šećer..
evo, ovako je bio doveden:

i nakon ispravljanja i stylinga

kad sam pošao na faks, trebao mi je auto koji ne treba puno ispravljivanja, ima malo potrošnju, i zbog 190km autoputa trebala mi je i klima.. nabavio sam fiat bravo suite, i super mi služi za auto za svaki dan, da se vozam sa tačke A do tačke B. avto ima svu opremu i stvarno sa njim nema nekih problema, iako to fiatu nije baš slično

a onda sam imao priliko i promjenio (uz nadoplatu) sam golfa gti 8v za golfa g60, koji je kod kuće došao u ovakvom stanju:

u mojem je imanju sad već 4 godine i napravilo se je svašta, u smislu obnove.. a dalje u sljedećem postu.
p.s.: kao što sam već rekao, nikad nisam ućio srbo-hrvatski, pa ako neko nešto ne razumije, može slobodno da pita!