hvala svima!
i meni je g60 ko djete i pazim ga.. ali još uvijek ga imam da ga vozim, a ne da mi stoji u garaži i da je za neke show-e.. tako da ima nekih greška na laku itd., ali to me ne boli.. kad če doći vrijeme, cijeli će se ofarbat na novo.. ali nekad, kad bude..
ako mi uspije, preko zime ću izvadit motor, i složit 16v-g60.. većino djelova već imam, ali još uvijek puno fali

treba mi usisni kolektor od scirocco 16v, treba mi 180° koljeno za IC što dođe sa g-ladera .. imam več drugi g-lader, kao nov, ima 30.000km, i samo treba da ga šaljem u njemačku, da mi ga ispraviju na RS2 i repariraju komplet.. stavit ću i komplet rostfrei auspuh fi 60.. tako da očekujem oko 240KM.. videt ćemo..
što se vanjskog izgleda tiče, neču mijenjati ništa. nekad kad bude prilika, nabavit ću 16'' ili 17'' bbs rs.. možda ću u kratkom vremenu samo retrovizore ofarbati u bumper boju, ili boju auta.. i promjeniti prednji branik, jer je više-manje u lošem stanju..
a ovo je jedna snimka sa grobnika, odmah tad kad sam kupio auto.. krugovi su spori, jer je palo malo kiše i pista je bila sklizka, a i auto sam imao tek mjesec dana, pa nisam baš htio da ga razbijem zbog budalaštine
Track day Grobnik 31.10.2008, Golf Gti G60