Ja sam imao situaciju prosle godine kada sam stanovao kod Hrama Svetog Save,u Branicevskoj ulici. Redovno sam parkirao u sporednoj Rankeovoj zato sto je van zone i nije se naplacivao parking.Posle nekih 2 meseca redovnog parkiranja kao i po ko zna koji put do tada,parkiram u blizini Stomatoloskog fakulteta izmedju ostalih kola,naravno iza i ispred mene bar po 10 parkiranih. Parkirao uvece,dolazim pred polazak na posao i kola nema,onih 10 ispred i iza mene jos toliko stoje gde su i bili i ja posumnjam prvo na kradju i pozovem muriju,oni me preusmere na parking servis koji ne uspem da dobijem i sednem na trolu i do Slavije gde vidim auto.Dodjem,pitam kazu ima znak na pocetku ulice,ajde ok.Budem uporan pa pitam zasto bilo koga drugog iza ili ispred nisu digli(primetio sam da su ista kola ostala parkirana kao i predhodno vece),i dobijem odgovor kako oni ne znajudza ili bu....Elem,moj je jedini bio sa VA tablama u celoj ulici pa ajde ko ga jebe nije nas,ajde da ga oderemo,platim dizanje 2600,uzmem auto i napusim ih kurcem onako sa sve onima sto su ga digli,a kasnu od 5 hiljada im nikada necu platiti naravno.