Autor Tema: Parking servis - problemi s njima i iskustva.....  (Pročitano 30391 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Miok

• Jr. Member
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Golf mk4 1.9TD(I)
Odg: Parking servis - problemi s njima i iskustva.....
« Odgovor #60 poslato: Jun 26, 2012, 12:49:51 pre podne »
+ za sve momke na prethodnoj stranici  biggrin Mi smo realno pukli, sad svaka majmuncina moze da nacrta par linija na tudjem i da naplacuje parking, nego ae se skupimo pa i mi da budemo gazde  lollol
VW

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #61 poslato: Jun 26, 2012, 12:50:58 pre podne »
U Krusevcu 70% od naplate ide u Beograd a 30% ostaje samom gradu.

Tuzno ali istinito.

Van mreže Miok

• Jr. Member
  • *
  • Auto: VW Golf mk4 1.9TD(I)
« Odgovor #62 poslato: Jun 26, 2012, 12:53:24 pre podne »
Ozbiljno ?? Au, zato i propadamo, vrv u BG-u ima vise pantljicara (politicara) koji dobiju procenat zato sto stite lopove.
VW

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
« Odgovor #63 poslato: Jun 26, 2012, 01:05:20 pre podne »
Uvek možeš da POKUŠAŠ da deluješ na sistem u demokratskim okvirima, učešćem u radu neke građanske inicijative (Udruženja potrošača npr.).Slažem se i sa @Boban-om i @Wele-tom da ko ne zna takve začkoljice(vozači iz unutrašnjosti,stranci) šalje sms i skidaju mu sa računa a lova se sliva Parking servisu(firma sa višemilionskim dnevnim pazarima).
Pre mesec dana parkirao sam u Lominoj na Z.Vencu a sistem sms naplate im nije radio, dobijao sam povratnu poruku da parking platim na neki drugi način(golubom valjda da pošaljem Đidu), onda sam ja slao i slao do god im nije proradio sistem sms naplate.

Evo i jedna priča iz prve ruke : u Njegoševoj jedan kafić drži gradonačelnik, u sred zime po onom snegu morao je asvalt i svaka travka da se vidi koja je probila kroz pukotine.Onda on nazove ove ''paukove'' da nose kola gostiju koji su se parkirali, pa kad ovi dođu onda izađe iz kafića pa im se naj.be majke što nose kola njegovim gostima.Ovo je priča momaka koji igraju mali fudbal sa mojim prijateljem.

Jednom prilikom izađem iz kuće sav sluđen i parkiram se u Svetozara Markovića, nisam poneo ni novčanik ni telefon(prošle godine u februaru), naiđe kontrolor, ja mu kažem...on momak kaže :'' nema problema neka stoji, nek' uživa'' biggrin...ima dobrih ljudi...
Земунчанин

Van mreže djokicsale

• Master Member
  • Auto: passat 3 1.9TD
« Odgovor #64 poslato: Jun 26, 2012, 01:07:33 pre podne »
pa naravno da ide u Bg kad je Parking servis privatna firma koju drži svi znamo ko, nećemo da pišemo imena da ne bi forum imao problema zbog toga, ali dok god se takvi ponašaju kao kabadahije, pri tom mislim na sve koji se zovu SERVIS a servisiraju samo naše novčanike, nikakvu uslugu ne nude, a mi ćutimo, kao i udruženja za zaštitu potrošača (koja ne znam ni što postoje jer kod nas bar imaju posla za narednih 1000 godina)    nema ništa od ovakvih javašluka pojedinih koji su umislili da su age i begovi i da mogu sve a mi ništa.   

Dok god ćutimo imaćete "pravo da znate sve",  vozite se u  "bus plus", ili idete u  "parking servis" itd....

nada umire poslednja.
ja sam tvog golfa prodao a pare popio i potrosio na kurve

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
« Odgovor #65 poslato: Jun 26, 2012, 01:12:53 pre podne »
Mislim da je @Ivan hteo da kaže da novac od naplate ide u Beograd ''centar finansija'' a ne u Beograd ''Parking servis''-u jer je Parking servis gradsko preduzeće grada Beograda a ne republičko...
Земунчанин

Van mreže djokicsale

• Master Member
« Odgovor #66 poslato: Jun 26, 2012, 01:14:03 pre podne »
Ne, parking servis je privatna firma.
nada umire poslednja.

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #67 poslato: Jun 26, 2012, 01:14:34 pre podne »
Nisam mislio da ide u beogradski parking servis.

Van mreže djokicsale

• Master Member
nada umire poslednja.

Van mreže djokicsale

• Master Member
« Odgovor #69 poslato: Jun 26, 2012, 01:36:09 pre podne »
Metro parking servis Leskovac - Beograd .AVI

evo još jedan vlasotinčanin u Leskovac, čoveku podižu auto, i plus su ga oštetili,
iako NEMA NIKAKAV znak o zabrani parkiranja, tu je Higijenski zavod i   go*na čekaju da naiđe neko sa tablicama koje nisu iz Leskovac, da bi ga odrali. Jel to tako treba ili se samo meni čini da treba neko da im vrati istom merom?

još jedan video iz Leskovac gde se vidi bahatost džukela iz tog "servis" i ovih poštara koji idu s njima u uniformama saobraćajaca....

PARKING-PLICIJSKA TORTURA U LESKOVCU......ALO ministre !! KALE JE BRDO A ?? vreme je za megdan !

i video na tv-u o njima
Leskovac_Parking servis nezakonito radi

http://istinomer.rs/teme/nezakoniti-pauk-hara-leskovcem/
« Poslednja izmena: Jun 26, 2012, 01:38:21 pre podne od strane djokicsale »
nada umire poslednja.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #70 poslato: Jun 26, 2012, 02:04:38 pre podne »
Stalno se pitam: Sta je ovaj narod toliko zgresio, pa da ima ovakvu vlast.
Ono o cemu oduvek pricam. Vlast se pravi slepa na jedno oko, a prljavi posao obavljaju sestre-firme koje cede suvu drenovinu i dele oteto sa onima koji su ih aminovali tu.
Da ih tuzis ne mozes jer opet dolazi na vlast ili na reformisano sudstvo gde ces da se natezes 3 godine za najobicniji proces.
Odlucio Djilas da kupi nove skutere za Adu, a pored njega sedi Zika Pauk iz Parking Servisa. U svojstvu vrsnog poznavaoca skutera ili tehnika spasavanja utopljenika?
Drs'te gace dok ne pukne neka puska, a onda nek ih oni drze
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Cobrica

• VW Početnik
  • Auto: Golf IV TDI
« Odgovor #71 poslato: Jun 26, 2012, 08:40:04 pre podne »
Ranije su imali postupak da te upozore kada ti ističe ova mesečna pretplata karta (za stanare). Obično dan ili dva pred istek.

Sad imaju novu foru, to više ne postoji već moraš sa sobom da vučeš onaj slip od uplate zone (da vidiš do kada traje odnosno kad treba da se uplati nova)... Inače ako zaboraviš, zalepe ti kaznu  boodala

To je samo dokaz koji ide u prilog svemu ovome prethodno navedeo u ovoj temi, a to je da ih zabole za rasterećenje grada, za više parking mesta i blablabla... Samo je keš u pitanju  bicedobro

Van mreže djokicsale

• Master Member
« Odgovor #72 poslato: Novembar 02, 2012, 12:17:26 posle podne »
dokle bre više s ovim lopovima???

Pauk "krade" Piroćancima kola

http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/266464/Pauk-krade-Pirocancima-kola
nada umire poslednja.

Van mreže bili

• VW Početnik
  • Auto: vw
« Odgovor #73 poslato: Novembar 07, 2012, 06:13:48 posle podne »
Ja sam pre otprilike mesec dana "ukaro" svoj auto iz paking servisa na Slaviji. Dosao, seo u auto, sacekao momenat izlaska njihovog kamiona i izasao za njim dok je rampa bila podignuta.
VW über alles.

Van mreže djokicsale

• Master Member
« Odgovor #74 poslato: Novembar 07, 2012, 06:41:14 posle podne »
Sad idi sa papirima i plati im kaznu pa ih tuži što ti ga nema auto jer od momenta podizanja dok ne platiš auto je njihova odgovornost.... lollol
nada umire poslednja.

Van mreže Fica

• Master Member
  • Auto: golf mk2 atmo dresina
Kazna za parkiranje
« Odgovor #75 poslato: Decembar 18, 2012, 08:45:44 posle podne »
Drustvo jutros mi stigla kazna za parkiranje 1600 dinara da platim. 10.09.2012. Sam bio u Nisu sa drugarom da on sredi papire za kola. Parkirao sam se u prvoj zoni platio parking i po isteku tj. pre isteka sat vremena ja sam se vratio do kola i cekao tu. posle jedno 15-ak min dosao je covek koj proverava ko je platio kartu a ko ne, ja sam dosao do njega i lepo ga pitao posto mi je isteklo vreme dali mogu da budem tu jos malo pored kola sam da sacekam druga on je rekao da nema problema i otisao, malo posle toga sam se preparkirao preko puta ulice gde nije mesto za parking jer sam vide da se svi tu parkiraju i ceko sam u kolima jos jedno 2 sata. dosao drugar i otisli smo za Bg. I jutros mi stize kazna. Zvao sam ih odmah zena koja se javila mi je nasrala kako oni imaju sliku i kako ja nisam platio tj uzela je moj broj moba i proverila kaze da nije nista placeno, elem ja je cujem preko telefona kako sa kolegom prica kako im ne radi nesto za mobilne provera. mene nije mrzelo izvadim listing za taj mesec i vidim da sam uredno platio parking.

Sta mislite da radim sta mi je najbolja opcija, znaci moj parking je vazio do 12:32 a meni je stigla kazna za 12:48 a ja sam sve vreme bio pored auta niti je iko ostavio cestitku.

Van mreže Miloske

• VW Fanatic
  • Old.Jr Member
  • **
  • Auto: 2007 PASSAT B6 2.0TDI
Odg: Kazna za parkiranje
« Odgovor #76 poslato: Decembar 18, 2012, 08:51:35 posle podne »
Ma kakva kazna od 1600 dinara,meni su vec trri puta stavljali ono uplatnicu ,kazna od 1000 za neplacen parking,i naravno nijednu nisam platio,jos tebi u nisu,ma ne moze ti niko nista,opusteno,ko ce da te juri za 1600dinaran ;)

Van mreže Neo014

• VW Kuvar
  • Old.Jr Member
  • **
  • Auto: Passat B6 1.9 TDI 77kw
« Odgovor #77 poslato: Decembar 19, 2012, 01:23:52 pre podne »
Ja sam imao situaciju prosle godine kada sam stanovao kod Hrama Svetog Save,u Branicevskoj ulici. Redovno sam parkirao u sporednoj Rankeovoj zato sto je van zone i nije se naplacivao parking.Posle nekih 2 meseca redovnog parkiranja kao i po ko zna koji put do tada,parkiram u blizini Stomatoloskog fakulteta izmedju ostalih kola,naravno iza i ispred mene bar po 10 parkiranih. Parkirao uvece,dolazim pred polazak na posao i kola nema,onih 10 ispred i iza mene jos toliko stoje gde su i bili i ja posumnjam prvo na kradju i pozovem muriju,oni me preusmere na parking servis koji ne uspem da dobijem i sednem na trolu i do Slavije gde vidim auto.Dodjem,pitam kazu ima znak na pocetku ulice,ajde ok.Budem uporan pa pitam zasto bilo koga drugog iza ili ispred nisu digli(primetio sam da su ista kola ostala parkirana kao i predhodno vece),i dobijem odgovor kako oni ne znajudza ili bu....Elem,moj je jedini bio sa VA tablama u celoj ulici pa ajde ko ga jebe nije nas,ajde da ga oderemo,platim dizanje 2600,uzmem auto i napusim ih kurcem onako sa sve onima sto su ga digli,a kasnu od 5 hiljada im nikada necu platiti naravno.
Moj zivot su moje greske, neke ispravim, a neke isprave mene!

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #78 poslato: Decembar 19, 2012, 09:42:05 pre podne »
Ista prica sa BMWom mog brata. U koloni od 20 auta samo su njega digli jer ima BiH table. I to ispred stana gde zivi godinama. Prosli, videli auto i podigli ga. Nikad vise nisu tu dizali. Dok sam ziveo na banovom brdu, ja sam nosio kamenja u vratima i kad vidim pauka zviznem ga kamenom jer to nisu nista drugo nego gusari i secikese. Koja je to budalastina da ti krades ljudima auto na Banovom Brdu i to ispred kuce. Ajde da skapiram da smeta negde u centru grada, ali Banovo Brdo koje ima 20.000 ljudi i 0 (NULA) parking mesta je nista drugo nego jebanje naroda u zdrav mozak. I to otimaju u jedan nocu. Sto kaze moj kum treba nekoga srce da presece sutra ujutro kad krene na posao.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
« Odgovor #79 poslato: Decembar 19, 2012, 09:58:50 pre podne »
a kasnu od 5 hiljada im nikada necu platiti naravno.

Nećeš moći da registruješ auto
Земунчанин