da dodam na temu iskustvo sa parkingom u Nišu. Pošaljem sms u prvoj zoni, na tabli nigde ne piše cena, nit stiže bilo kakav sms, ajde sačekam koji minut po onoj hladnoći par minuta pored auta, ništa ne stiže, pošaljem drugi sms i onda mi stiže poruka, hvala što ste platili parking po ceni od 37 din itd.... naredni sat ukoliko produžite košta 137 dinara, i onda istovremeno stiže još jedan sms, hvala što se platili drugi sat po ceni od 137 dinara....... kakva je to lopovska firma majkeimga spalim, na kvarno nateraju da ponoviš poruku jer ako ti ne stigne sms povratni ko te je*e, a kad ponoviš odma ti i za drugi sat naplate.
Je*em vam svima mater koji ste organizatori ovakvog šibicarenja, počev od onog što je vlasnik pa do onog što vozi pauka. Nije mi do 150 dinara, nema ni za kafu nego i dinar da je pitanju kad na takav šibicarski način vaćare pare treba da dobiju po njušci.
P.S. ako mogu da primetim, u skoro svakom gradu u kome sam slao sms a da nisam sa tablicama iz tog grada uvek nešto muljave sa porukama i nikad ne stižu odmah, jedino što u drugim gradovima ako pošalješ dve ovako, u drugoj piše "već ste izvršili plaćanje..." i ne skinu ti odjednom za drugi sat.
Dokle ovi planiraju da globe narod, da li je neko od vas koji je platio njihove "usluge" dobio fiskalni račun?
Kakva je to firma koja je uz to JAVNI SERVIS (iako neznam s čega sam servisiran

) koja je daje fiskalni račun nego vrši solarno plaćanje na reket..... pare na sunce pa ti vraćamo kola.