Autor Tema: Parking servis - problemi s njima i iskustva.....  (Pročitano 30367 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže cDa

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Škoda Octavia mk4 1.5 TSI
Odg: Parking servis - problemi s njima i iskustva.....
« Odgovor #80 poslato: Decembar 19, 2012, 12:04:27 posle podne »
Parking servis ima ugovor sa gradom o odrzavanju parking mesta, znaci i ciscenje snega..

U Kikindi su slali svoje ljude da samo skidaju sneg sa tablica, i lepili kazne ljudima kojima je auto ostao zarobljen pod snegom.. a kada ih je lokalna tv napala zbog toga, branili su se snimkom da imaju ekipu koja cisti parkinge.. 1 covek sa lopatom.. na ceo grad.

Van mreže djokicsale

• Master Member
  • Auto: passat 3 1.9TD
« Odgovor #81 poslato: Decembar 19, 2012, 01:06:02 posle podne »
evo kako ta govna rade svoj posao, uvek prvo podižu kola sa tablicama iz drugih gradova, plsu što podižu na mestima gde znakom NIJE ZABRANJENO PARKIRANJE! 
Metro parking servis Leskovac - Beograd .AVI
Ovo je primer bahatosti, samo ne znam kako je moguće da sa njima ide i saobraćajac, ko njega plaća parking servis ili država?

Ovaj snima je samo jedan primer bahatog ponašanja, to je ulica van centra grada gde se nalazi higijenski zavod u Leskovcu, i uglavnom tu dođe neko ko dovede bolesno dete ili je zakasao na neki način, a i sam sam prošao nekoliko puta i znam tu ulicu NIGDE NEMA ZNAK zabranjeno parkiranje. A govna čekaju i kriju se ili imaju dojavljivača iz te ulice koji radi na procenat i otimaju ljudima automobile. Znate li jednom mom drugaru šta su rekli kad je pitao što mi dižete auto kad nema nigde znak; govna su odgovorila parkirao si na trotoaru i ajd sad.
Ne treba kamen nego govnjiva tojaga za takve, u redu da neko ometa saobraćaj ili stane nasred raskrsnice, ali oni ne smeju takve da diraju. 
Dok im se ne razlupa par puta i nos i pauk ništa od toga da se nekome skrene pažnja na tu pljačku koju rade. Mogu X primera samo iz Leskovca gde su bespravno podizali auta ljudima koji nisu odatle i bez čekanja od 15min a kamoli da je po propisu. Hajduci i govna prodana za novac i stojim iza toga što sam napisao nemoj da mi neko briše post.
nada umire poslednja.
ja sam tvog golfa prodao a pare popio i potrosio na kurve

Van mreže Neo014

• VW Kuvar
  • Old.Jr Member
  • **
  • Auto: Passat B6 1.9 TDI 77kw
« Odgovor #82 poslato: Decembar 19, 2012, 06:50:05 posle podne »
a kasnu od 5 hiljada im nikada necu platiti naravno.

Nećeš moći da registruješ auto
To cu tek da vidim.To je bilo sa proslim Golfom 3,kada sam kupio MK4 registrovao sam bez problema,naravno od skoro je zakon,pa sta drugo osim videcemo... Ako je tako,i izracunaju sve,nece me okaditi jos 15 hiljada minimum na registraciju..  badmood
Moj zivot su moje greske, neke ispravim, a neke isprave mene!

Van mreže djokicsale

• Master Member
  • Auto: passat 3 1.9TD
« Odgovor #83 poslato: Decembar 24, 2012, 12:57:16 pre podne »
da dodam na temu iskustvo sa parkingom u Nišu. Pošaljem sms u prvoj zoni, na tabli nigde ne piše cena, nit stiže bilo kakav sms, ajde sačekam koji minut po onoj hladnoći par minuta pored auta, ništa ne stiže, pošaljem drugi sms i onda mi stiže poruka, hvala što ste platili parking po ceni od 37 din itd.... naredni sat ukoliko produžite košta 137 dinara, i onda istovremeno stiže još jedan sms, hvala što se platili drugi sat po ceni od 137 dinara.......    kakva je to lopovska firma majkeimga spalim, na kvarno nateraju da ponoviš poruku jer ako ti ne stigne sms povratni ko te je*e, a kad ponoviš odma ti i za drugi sat naplate.

Je*em vam svima mater koji ste organizatori ovakvog šibicarenja, počev od onog što je vlasnik pa do onog što vozi pauka. Nije mi do 150 dinara, nema ni za kafu nego i dinar da je pitanju kad na takav šibicarski način vaćare pare treba da dobiju po njušci.

P.S. ako mogu da primetim, u skoro svakom gradu u kome sam slao sms a da nisam sa tablicama iz tog grada uvek nešto muljave sa porukama i nikad ne stižu odmah, jedino što u drugim gradovima ako pošalješ dve ovako, u drugoj piše "već ste izvršili plaćanje..." i ne skinu ti odjednom za drugi sat.

Dokle ovi planiraju da globe narod, da li je neko od vas koji je platio njihove "usluge" dobio fiskalni račun?
Kakva je to firma koja je uz to JAVNI SERVIS (iako neznam s čega sam servisiran lollol ) koja je daje fiskalni račun nego vrši solarno plaćanje na reket..... pare na sunce pa ti vraćamo kola.

nada umire poslednja.
ja sam tvog golfa prodao a pare popio i potrosio na kurve

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #84 poslato: Decembar 24, 2012, 01:14:04 pre podne »
Sistem je zasnovan na principu "Uzmi novac i bjezi"
Te stvari dalje koje se tu pojavljuju npr fiskalni racun, prava gradjana, pravna podloga, obestecivanje gradjana, nisu toliko bitne i resice se u hodu, da ne ometa otimanje. Osigledno ga nije pravio ni malo skolovan lopov vec klasicna vucibatina tj skup istih
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!