Autor Tema: Parking servis - problemi s njima i iskustva.....  (Pročitano 30453 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Cobrica

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf IV TDI
Odg: Parking servis - problemi s njima i iskustva.....
« Odgovor #20 poslato: Maj 04, 2012, 09:39:49 pre podne »
Ne znam coveka koji moze nesto pozitivno da kaze za parking servis.
Firma koja na magli zaradjuje, sve sto im treba je kanta farbe i eto zone... al naravno sve u cilju rasterećenja saobraćaja u gradovima i lakšeg parkiranja.
U bg-u su krenuli sa tom pričom i bilo je sve ok dok je to bilo ograničeno na uži centar, međutim videli da keš samo pljušti i da im se može pa pod izgovorom "na inicijativu građana" proširili zone širom grada.
Npr kod mene na donjem dorćolu, su od dvosmernih ulica napravili jednosmerne i samo iscrtali zone, nijednu novu površinu za parkiranje nisu napravili  angry2
Poslednje je da su napravili zonu tamo u kraju oko Pionira i Cvijićeve, kapiram da se neće samo tu zaustaviti 

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #21 poslato: Maj 04, 2012, 04:24:12 posle podne »
Ma zonirati sve do Avale
Cifra cistog prihoda je da se zavrti coveku u glavi i zna se kome novac odlazi. Zivot na visokoj nozi kosta.
"No mercy no remorse"
pazite se to je jedino sta se moze u danasnjem sistemu "svako za sebe"
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #22 poslato: Maj 04, 2012, 04:52:41 posle podne »

lollol
lollol

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #23 poslato: Maj 04, 2012, 05:32:30 posle podne »
mrsh  biggrin

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #24 poslato: Maj 05, 2012, 12:12:46 pre podne »
ahahahahahah lollol lollol
  champ1

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
« Odgovor #25 poslato: Maj 05, 2012, 02:41:27 pre podne »
 lollol  hahahaahahha

nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže petko.89

• Master Member
  • Auto: golf mk1 1.3i
« Odgovor #26 poslato: Maj 05, 2012, 08:52:11 pre podne »
ja mislim da ce sve to stici kad tad,ili ce biti problem reg auto dok se ne izmire kazne....

Van mreže Guarana

• Master Member
« Odgovor #27 poslato: Maj 05, 2012, 09:35:04 pre podne »
parking servis i njegove kazne su u nivou gradskog prevoza... tako da nema veze sa registracijom.
lollol

Van mreže djokicsale

• Master Member
  • Auto: passat 3 1.9TD
« Odgovor #28 poslato: Maj 31, 2012, 05:16:52 posle podne »
ovo stiglo danas...
Šta sad?

ovaj će kao da me tuži a koga ja da tužim što sam uredno poslao sms a oni nisu naplatii telenoru?

U poslednje vreme koga god pitam da je iz Vlasotinca ili da nije iz Le, mora više puta da šalje poruke i ko ne pogleda dal je stigla povratna prođe kao ja. Mislim da je to neka fora da bi drali narod nemoguće da se svima to dešava, ali znaju goveda da svi koji dođemo sa strane uglavnom smo u žurbi zbog nekog posla i tu nas 'vataju na kvarno....   da imamo državu ko što je nemamo pa da lepo ispita način poslovanja ovako samo će više da nas *ebu.

edit:
http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/242415/Posle-tri-godine-Parking-servis-mu-vratio-automobil
« Poslednja izmena: Maj 31, 2012, 05:34:01 posle podne od strane djokicsale »
nada umire poslednja.
ja sam tvog golfa prodao a pare popio i potrosio na kurve

Van mreže Guarana

• Master Member
« Odgovor #29 poslato: Maj 31, 2012, 07:24:59 posle podne »
plati 1300 pa onda tuzi kolko hoces i koga hoces, jeftinija varijanta svakako...
da tuzis nemas koga , jer si realno sam kriv.. al svaka skola se placa jbg
lollol

Van mreže djokicsale

• Master Member
« Odgovor #30 poslato: Maj 31, 2012, 07:27:59 posle podne »
pa ja sam lepo poslao sms i na listingu stoji da je sms poslat, a sad ko je kriv što oni nisu naplatili telenoru 27 nego samo 3 dinara nije moje da lomim glavu. Da platim neću nek me tuže, samo me zanima sa kojim argumentima, ja sam imao volju da platim a to što im ne radi sms servis nek smanje platu onima koji su im ga pravili.
nada umire poslednja.

Van mreže mixa90

• Sr. Member
« Odgovor #31 poslato: Maj 31, 2012, 07:31:40 posle podne »
mogu posle nekog vremena da te zajebavaju kad registrujes auto , inace trebalo bi da se zalis opstini u kojoj nisi dobio povratnu poruku ili da nadjes nekog tamo da podmazes sa nekom kafom ili cokoladom da ti to stornira :-D

Van mreže djokicsale

• Master Member
« Odgovor #32 poslato: Maj 31, 2012, 07:37:19 posle podne »
Pa nisam ja iz tog grada pa da ne mogu da registrujem posle a i kakve veze ima parking sa registracijom? Nemaju osnov za to jer se ovo vodi kao doplatna karta a ne kazna, i u tome je razlika. Kaznu MORAŠ da platiš a ovo je diskutabilno koliko je po zakonu, al ajde.....

A i KO do sad  nije registrovao auto zato što ima neplaćenu SAOBRAĆAJNU kaznu?
« Poslednja izmena: Maj 31, 2012, 07:39:43 posle podne od strane djokicsale »
nada umire poslednja.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #33 poslato: Maj 31, 2012, 07:43:55 posle podne »
Strasno kako je odgovor pretece napisan. Govori u kojoj meri se oni trude da uberu gusarinu. STA PARKING SERVIS IMA DA KOMENTARISE KOLIKI SU NAVODNI TROSKOVI MOGUCEG SPORA? Bruka i sramota cime se sluze. Ucenom i zastrasivanjem.
Njihovo je da kazu PRIHVATILI SMO ZALBU ILI NE.

Sto se tice prekrsaja po njihovim odredbama si kriv, ali ja im ne bi platio. Otisao bi uredno na spor cisto da ne budes kriv po automatizmu i kad ti dodje na naplatu, nek posalju jednog profesionalnog izvrsitelja, pa da vidimo na sta ce da izadje.
Nema vise ni uslovna ni opomena, samo OTIMAJ. Jedva cekaju da otmu nekome pare za nista.

Van mreže buzald

• VW Početnik
  • Auto: Seat cordoba
« Odgovor #34 poslato: Maj 31, 2012, 09:22:46 posle podne »
znate za pricu advokata iz prosle godine koji je za podrucje beograda rekao da nemaju pravo da pisu kazne jer nisu sud i da te kazne po ko zna kom propisu ne mogu biti vece vise od 3 puta od iznosa za pruzenu uslugu. sto ce reci ako je parkiranje 35 dinara, kazna moze biti maksimalno 105 dinara. i to je odredba ustavnog suda. onda je skupstina grada beograda u septembru promenila tu odluku i tu "naplatu" ne zove vise kazna nego DNEVNA KARTA. nije sija nego vrat. i ta dnevna karta iznosi ako se ne varam preko 1500 dinara. ako je 1 sat parkiranja 30 dinara onda dnevna karta moze da iznosi 24*30=720 dinara. mislim da ce svaki ozbiljniji sud to odbaciti. ja sam imao kaznu pre 2 godine u zemunu i iste te godine registrovao auto u zemunu bez ikakvih problema. kakve veze registracija i parking servis. sta to znaci ako ne platim struju ili infostan necu moci registrovati auto? bahatost drzave na svakom koraku. pokretanje sudskog postupka zastareva nakon 2 godine od ucinjenog prekrsaja, tako ako je proslo vise od 2 godine od napisane kazne, ne mogu vam nista. a zamislite sledecu scenu: kontrolor koji ide ulicama iz ko zna kog razloga (recimo da ga znam i da sam mu se zamerio) ukuca registraciju mog auta kad zna da nisam u parking zoni, nego sam kuci npr. normalno njegov aparat-sistem ce izbaciti da nisam platio parking. on lepo napise kaznu, baci je u smece, a prijavu posalje sistemu, sistemu sudu i za godinu dana vas zovu na sud. znate li vi gde ste bili pre godinu danau 16:45 popodne? to bi pitanje sudiji postavio. drugo KOJI JE NJEGOV DOKAZ DA SAM JA BIO NA PARKINGU A NISAM PLATIO PARKING? sem tvrdnje ovog kontrolora. pa nije ovo divlji zapad pa da neko vikne ON JE UKRAO I SA NJIM ODMAH NA VESALA.
poenta je da se ne date sisati kao ovce.

Van mreže Mašinac

• 7th Son of a 7th Son
  • Master Member
« Odgovor #35 poslato: Jun 01, 2012, 12:04:31 pre podne »
drugo KOJI JE NJEGOV DOKAZ DA SAM JA BIO NA PARKINGU A NISAM PLATIO PARKING? sem tvrdnje ovog kontrolora. pa nije ovo divlji zapad pa da neko vikne ON JE UKRAO I SA NJIM ODMAH NA VESALA.

Njegov dokaz je slika sa datumom i tacnim vremenom ;)

@djokisale ja licno ne bih platio kaznu. Kao sto sam vec jednom i napisao ovde, imam jednu kaznu od prosle godine i nisam je platio, niti planiram. Doduse nista mi nije stizalo... E sad, mozda nije zato sto je Kladovo 200km od Nisa.. Kad sam registrovao kola nisam imao nikakve probleme...

Van mreže djokicsale

• Master Member
« Odgovor #36 poslato: Jun 01, 2012, 12:49:01 pre podne »
Ja mislim  da oni sva auta koja nisu sa Le tablama ovako zezaju da ne šalju odgovor posle prve poruke pa ko se zajebe da ne pošalje i drugu oni odma "DOPLATNU KARTU"  a znaju da svi tamo idemo zbog raznih papirologija i obično najviše *ebu narod onde iza Doma zdravlja i kod opštine.... sa kom da sam pričao iz VL tako je i njima posle prve ništa pa onda šalju posle druge poruke kao već je izvršeno plaćanje usluge.... nego svi znamo ko drži taj parking lopovluk pa nije ni čudo da se ovako ponaša prema nama....

ja nemam nameru da platim jer sam lepo poslao sms i izvadio listing gde se to vidi. Sad to što oni nisu naplatili od telenora zabole me.  Na znaku ne piše da ja trebam da dobijem povratnu poruku, niti u ZOBS. Ostalo me ne zanima da ja učim za svaku govnjivu firmu princip poslovanja.  Lepo su trebali da postave tablu s obaveštenjima pored znaka, a šta da radim ako neću da imam mobilni, u Leskovcu ne znam dal može da se kupi tako parking karta, a i da može dok ja koji npr nisam odatle, parkiram auto pa odem da nađem gde da kupim to sranje, ima 5 puta da me odnese pauk. Pa se ti dokaži s lopovima.
nada umire poslednja.

Van mreže Stoske

• Old School
  • Ultimate Member
  • Auto: vw passat
« Odgovor #37 poslato: Jun 01, 2012, 01:29:21 pre podne »
ti kupi 4-5 metara debelog lanca .. pa ga vezi [vrzi] za drvo .. i kur ce ga odnese pauk
hahaha Stoske poligloTka hahaha Gde Stoske glotkne tu trava ne raste :)

Van mreže VLADA88

• VW Početnik
« Odgovor #38 poslato: Jun 07, 2012, 07:28:34 posle podne »
Pa ako je privatna firma ne mogu neki drzavni ljudi da mi plene stvari. Podnecu ja za moje duznike (posto imam firmu) pa da vidimo dal ce njih da jure. Itekako je to drzavna firma, tj grada Beograda...
 Imam isto dosta kazni i ne placam ih, par njih nije napisano mojom greskom ali tamo da se zalis ne vredi, jer sve odbijaju (pokusao sam)... Na kraju mi je prijatelj advokat rekao da ne placam nista jer se kazna moze naplatiti samo na osnovu ZAKONA, a ovo je uredba o parkiranju i zato ti salju "doplatnu kartu"... Ja mu nisam bas verovao ali na kraju je ispalo da je tacno jer je ustavni sud doneo odluku da je naplacivanje po osnovu toga za parking NEZAKONITO!!! Poguglajte malo, i nacicete dosta vesti o tome... Nisam platio niti cu jos od 2007 god.., stzalo je svasta i par puta ono od neke satro adv. kancelarije ali nista to nije... ko se upeca upecao se... U zadnje vreme su prestali da mi salju...

Van mreže djokicsale

• Master Member
« Odgovor #39 poslato: Jun 07, 2012, 07:31:06 posle podne »
Da al za teritoriju Beograda je tako ali Ustavni sud je doneo to samo za slučaj Parking sevisa Bg ne i za ostale.... u svakom slučaju videćemo ja da plaćam nemam nameru čuvam i listing i "doplatnu kartu" i poruke u telefonu.
nada umire poslednja.