Autor Tema: MK1 cabrio 1.8 karburator od zastave101 da ili ne???  (Pročitano 6478 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nokiagt

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • ZIVOT JE 1 A GTI JE 1.8 :p
  • Auto: GOLF MK1 kabrio
Odg: MK1 cabrio 1.8 karburator od zastave101 da ili ne???
« Odgovor #20 poslato: Mart 31, 2012, 12:30:33 posle podne »
ma sve je odradjeno po PS-u i to stavljeno novo al nesto ga jebe pa nece da ide. big_boss
nema ga ovaj Dzoni da se javi,to mi je poslednja opcija za oporavak,ako i to ne pomogne policu ga benzinom i zapaliti    angry2  batine
ZIVOT JE 1 A GTI JE 1.8 :p

Van mreže nokiagt

• VW Početnik
« Odgovor #21 poslato: Mart 31, 2012, 12:31:57 posle podne »
a sto ti smetaju velika sloma Limited? blink

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #22 poslato: Mart 31, 2012, 12:41:42 posle podne »
velika slova se smatraju vikanjem. ;)

Van mreže vw-tdi

• VW Početnik
  • Auto: Passat b5, golf 3
« Odgovor #23 poslato: Mart 31, 2012, 07:39:44 posle podne »
nema da sipa a vozi A8 4.2  lollol bonk
PA KUPIO GA TAKO STO JE PRODAO PLAC ZA 20 000 E,PA PRVO KUPI BMW 735I ISTO NEKA BABAROGA OD AUTA STARIJI MODEL 1998,PA MU CRKO MOTOR I ZAMENI ZA AUDI I VALJDA DOPLATIO NESTO AL DZABA ISKRCKALE SE PARE OD PLACA :D PA JEL MOZES DA VERUJES DA JE U TOG BMW-a UGRADIO PLIN OD 300E TJ. ONAJ KOJI IDE NA GOLFA PUNTA ITD,I NARAVNO ZAPALI MU SE PREDNJI KRAJ,NEGO SRECA PA GA JE UGASIO NA VREME.:D
kad tako razmislja i neka mu je . samo lud covek moze da proda plac pa da ga usitni za auto i to za kurc*nje jer da je kupio nesto normalno pa ajde de. al jbg ko nema mozga za razmisljanje tako to bude obicno

Van mreže pirke12

• Sr. Member
« Odgovor #24 poslato: Mart 31, 2012, 08:19:40 posle podne »
Nemoj stavljati karb od zastave. Procitaj moju temu ,  i pretrazi malo forum pisali smo vec o karburatorima i potrosnji. Imao sam na mom autu i zastavin jednogrli i zastavin dvogrli i fabriku , i manju fabriku i vecu fabriku.... Taj auto ne moze da trosi 10 po gradu. Ustvari moze ako ga slepas ili guras. Ko god vozi na plin taj motor (bar od ljudi koje ja poznajem) trosi od 12-15 po gradu a na otvorenom 8-10-11 . Zavisi sve od stila voznje i puta kojim se kreces. Ustedeces sebi i vreme i novac ako jednostavno prihvatis da taj auto jednostavno trosii.... mora da trosi.

Pozdrav
Golf 1 Cabriolet

Van mreže nokiagt

• VW Početnik
« Odgovor #25 poslato: Mart 31, 2012, 10:50:47 posle podne »
Nemoj stavljati karb od zastave. Procitaj moju temu ,  i pretrazi malo forum pisali smo vec o karburatorima i potrosnji. Imao sam na mom autu i zastavin jednogrli i zastavin dvogrli i fabriku , i manju fabriku i vecu fabriku.... Taj auto ne moze da trosi 10 po gradu. Ustvari moze ako ga slepas ili guras. Ko god vozi na plin taj motor (bar od ljudi koje ja poznajem) trosi od 12-15 po gradu a na otvorenom 8-10-11 . Zavisi sve od stila voznje i puta kojim se kreces. Ustedeces sebi i vreme i novac ako jednostavno prihvatis da taj auto jednostavno trosii.... mora da trosi.

Pozdrav
pa vecina mi kazu da im trosi do 15l tako da cu verovatno staviti taj karb od shirocca cisto da bi bolje vuko i stoli me bojko :D

Van mreže FMJ

• VW Početnik
  • Auto: putnički
« Odgovor #26 poslato: April 01, 2012, 12:47:23 pre podne »
Koji je to karburator od "Z-101"? Vozio sam keca 20 god i svi se čudili što tako malo troši ( po gradu 8.25 - 9l) kad ono bila kvaka u karburatoru. Imao sam Solex C32 disa20, divan je, ne zahteva nikakvo održavanje i ukupno je prešao 210000km. Na tom motoru je bio odličan ali za 55KS. Toliko od mene, sa srećom da ti uspe!

Van mreže Vasko-Mk

• VW Početnik
« Odgovor #27 poslato: April 01, 2012, 11:46:10 pre podne »

Pozdrav

Ne znam kako se ponasa Zastavin karburator na motoru 1,8 koji trosi plin, ne mogu da kazem nista. Evo moje iskustvo sa Weberovim od Yuga-55 na
golfovim 1,3 motorom kojeg vozim na benzin. Originalni Pierburg je bio potpuno ispravan, palio je super, vukao, max. brzina je bila oko 160 km/h medjutim
po gradu je trosio oko 15 l benzina sa automatskim saugom.  Weberov od Yuga-55 trosi 6,5 l na otvorenom putu i 9-10l u gradu. Sto se tice performansi
motora ne primecujem nikakve razlike, jedino sto je sad max. brzina 140 km /h. Pisali smo u drugu temu da su Zastavin motor od 1116 sm3 i Golfov 1,3
od 1262 sm3 slicni tako da se ne primecuje razlika. Ovo je moje iskustvo , ne mora da znaci da sam uradio pravu stvar sa izmenom karburatora ali
sam ja zadovoljan njegovim radom i potrosnjom. 
Veliki pozdrav iz Makedonije
Golf - 4  1,9 tdi