Zdravo svima!Danima se dvoumim dali da stavim karb od Zastave 101 na svog golfa 1.8?

Neki kazu da je to ok,neki kazu da ne valja,prica se da nece da ide,pak neki kazu da ide kao zmaj,ja stvarno ne znam vise kome da verujem pa me interesuje dali neko ima iskustva sa tom mojom idejom?meni je u principu bitno da samo manje trosi,jer trenutno imam neki dvogrli karb koji je skinut sa yugo floride mislim da je 1.4,trosi 15 l plina po gradu a i nisam nesto odusevljen kako ide nece preko 120 ni uzbrdo ni nizbrdo.

Kompresiju sam merio pre par dana i prvi ventil je 1) 9.5 bara 2) 9.9 bara 3)10 bara 4)10 bara
kaze mi majstor da je motor kao nov sto me je iskreno i obradovalo jer sam mislio da je pred crkavanje jer slabo vuce.

Sto znaci da je problem u karburatoru,inace auto je bio sa protokomerom,bord kompjuterom,ima servo bio je full,e sad ne znam dal je mono ili multi point,pa se zapalio zbog lose uradjenog plina i skinuo sam sva ta sranja i stavio taj karb,sredio plin,al nista specijalno.
Pa molim za savete.Hvala unapred.

INACE IMAM OVAKAV KARBURATOR TRENUTNO:
http://www.kupujemprodajem.com/kerburator-za-floridu-1-3-1725063-oglas.htm?filter_id=9338865#photoBig