Nemoj stavljati karb od zastave. Procitaj moju temu , i pretrazi malo forum pisali smo vec o karburatorima i potrosnji. Imao sam na mom autu i zastavin jednogrli i zastavin dvogrli i fabriku , i manju fabriku i vecu fabriku.... Taj auto ne moze da trosi 10 po gradu. Ustvari moze ako ga slepas ili guras. Ko god vozi na plin taj motor (bar od ljudi koje ja poznajem) trosi od 12-15 po gradu a na otvorenom 8-10-11 . Zavisi sve od stila voznje i puta kojim se kreces. Ustedeces sebi i vreme i novac ako jednostavno prihvatis da taj auto jednostavno trosii.... mora da trosi.
Pozdrav
Ne znam kako se ponasa Zastavin karburator na motoru 1,8 koji trosi plin, ne mogu da kazem nista. Evo moje iskustvo sa Weberovim od Yuga-55 na
golfovim 1,3 motorom kojeg vozim na benzin. Originalni Pierburg je bio potpuno ispravan, palio je super, vukao, max. brzina je bila oko 160 km/h medjutim
po gradu je trosio oko 15 l benzina sa automatskim saugom. Weberov od Yuga-55 trosi 6,5 l na otvorenom putu i 9-10l u gradu. Sto se tice performansi
motora ne primecujem nikakve razlike, jedino sto je sad max. brzina 140 km /h. Pisali smo u drugu temu da su Zastavin motor od 1116 sm3 i Golfov 1,3
od 1262 sm3 slicni tako da se ne primecuje razlika. Ovo je moje iskustvo , ne mora da znaci da sam uradio pravu stvar sa izmenom karburatora ali
sam ja zadovoljan njegovim radom i potrosnjom.
Veliki pozdrav iz Makedonije