da ali svaba isto tako izmislio i vracanje kilometraze, skine km iz kompjutera da se poklapa sa servisima koji su radjeni u ovlasceni i niko nikad vise ne moze zakljucit kolko je to auto preslo km, i onda on mirno da garanciju da je preslo stvarnih 125.000km i sta mu mozes

pogledaj samo kolko izlizanih volana imas na mobile.de a svaki presao po 100.000km i to iz nama svete Njemacke dje ljudi paze auta samo tako (ganjaju ih autoputevima, preskacu lezece drugom ili trecom, peru auta na cetke, ne mare ako je lose lakiran posle nekog cukanja i sl.)
dobar auto ces nac i u italiju i u spaniju i kod nas, jer to nimalo ne zavisi od zemlje, ja imam 3 auta iz Italije, za dva mogu rec da su prvla liga se pokazala, treci je tek 2 mjeseca kod mene rano je bilo sta zakljucit

licno da idem u dojclan po auto uzeo bih onako kako sam ti napisao, km se moze jako dobro maskirat ali nikad toliko da neko malo iskusniji ne moze provalit to, uzmes neko dobro ocuvano auto, koje je cuknuto, dovezes popravis i na konja si