zdravo ljudi. hteo bih da vas zamolim da me posavetujete i kazete svoija misljenja i iskustva po pitanju uvoza automobila iz nemacke.
(uskoro ujak treba da dodje u srbiju i da mi doveze auto,to ce biti negde pocetkom oktobra)
najverovatnije da ce to biti pasat B5.5 eventualno stariji model pasat B5 ili mozda golf 4.
naravno da bih najvise voleo B5.5 1,9 tdi,manuelni menjac.
da li se dobar takav (B5.5) moze naci za nekih 4000e u nemackoj i da li mi je jos 1000e dovoljno da ga prevedem i sve sto treba?..
jer mi je fond maksimalno 5000e
sto se tice odabira automobila,procene stanja itd.. to cu bez brige prepustiti ujaku,jer je profsionalni vozac celog zivota. mene interesuje sta dalje,kada auto dodje u srbiju.
takodje me interesuje da li se najavljivaju nekakve izmene zakona i slicne stvari (sto je obicaj u nasoj napacenoj domovini)
da li postoje nekakve zackoljice.. bilo sta?

ps. da napomenem samo. da nisam do sada bio vozac (mada imam vozacku dozvolu od '97 god) nisam imao auto a ne volim da trazim od drugih.
vozio sam ponekad.. npr u situacijama kada sam jedini trezan u ekipi :D itd..
ali totalno sam van sveta automobilizma.. pogotovo mi dosta stvari nisu jasne oko uvozenja. naravno citam ovde na forumu ima dosta korisnih stvari
ako imate vremena i raspolozenja, svaki savet je dobro dosao. hvala unapred