crevo moras ispraviti jer tu mora voda da kruzi da bi hladila motor,tj.1/4 motora, kad kupuje hladnjak samo orginal i nikako kinez ili sa odpada,ja sam za mesec dana 2 zamenio dok nisam stavio orginalan od 28e. to ti je moj savet inace ima dosta posla tu ,ali polako,proveri sundjere na klapnamo otvori celu budzu sa klapnama pa ako su losi sundjeri uzmi neki bolji peskir pa ga ukroli prema plehu i prodji neostikom i zalepi a ondapo rubovima sa iglom i koncem prostepaj,to sam ja uradio i evo traje
šta bre lupaš pa kada zatvoriš slavinu-klapnu za grejanje automatski voda nevrti kroz hladnjak
niste u pravu, kad se prebaci na grejanje kabine, samo se pomeri parče lima kod hladnjaka i ne dozvoljava da vazduh iz ventilatora prolazi kroz hladnjak vec ide pored njega i ne greje se. inače voda kroz mali hladnjak uvek protiče bez obzira da li je prekidač pomeren na toplo/hladno. tako da nikako ne sme crevo onako da se presavije.
govorim iz iskustva jer sam i ja to uradio na mom golfu kad mi je izbacio svu vodu u kabinu isto se pušilo, extra doživljaj posle 150 na sat, usporim na 60 i počne da se dimi, svašta mi je prošlo kroz glavu :D
meni je najlakše tad bilo da skinem celu komandnu tablu, sve očistim (čega sve nije bilo u kanalima, ccc). nije teško uopšte, samo oduzme jedno 4-5 sati vremena. osim ako kao ja ne skidaš volan, tad je muka izvući komandnu tablu napolju :D naravno nov mali hladnjak pod obavezno.