Ja sam ovu temu otvorio da bi cisto iz drugarskih razloga pomogao ljudima sa foruma koji zele da koriste ovaj proizvod, dobili isti direktno iz Rusije iz prodavnice. Ja nemam nameru da pravim biznis na ovome jer su smesne pare za bocu. Kad bi se radilo na velike kolicine to bi bila sasvim druga prica. A i ja da garantujem za nesto sto nije licno moj proizvod, niti smem niti hocu. Ovo je cisto drugarska usluga koju zelim da omopgucim clanovima kluba koji zele ovaj modifikator, da donesem jer dolazim kolima i imam mogucnost da ga dovezem. Onima kojima smeta drugarska usluga, i koji po mojoj proceni pljuju meni u lice zbog ovoga sto hocu cisto da pomognem ljudima, mislim da nije mesto u ovom klubu i na forumu tim bolje. Nemam nameru ni sa kim da se raspravljam i svadjam, al ako trba mogu nekome daq izmenim i licni opis da ga rodjena majka neprepozana. Bar to sam u svom zivotu naucio vrlo dobro. A ako neko ima nesto licno protiv mene, onda neka mi to napise u P.P. Veliki pozdrav za SVE clanove kluba!!!