Autor Tema: Univerzalni modifikator u ulje.  (Pročitano 41351 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže BG2225

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Odg: Univerzalni modifikator u ulje.
« Odgovor #20 poslato: Maj 29, 2011, 01:41:21 pre podne »
Sranje koje prodaju naivnima po paprenoj ceni.
« Poslednja izmena: Maj 29, 2011, 10:37:28 posle podne od strane Kosta »

mladen3103

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Maj 29, 2011, 02:55:14 pre podne »
dobar motor nema potrebe za bilo kakvim aditivima,jedino sa vremena na vreme moze
 se koristit sredstvo za ispiranje,svaki proizvodjac propisuje specifikacije motora i kakvo ulje i
tekucina za hladjenje su mu potrebni,i tu mu je sve sto mu treba,

wagenman

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Maj 29, 2011, 05:51:38 pre podne »
Uvoznik je bila firma Stiba Trade (imali su prodavnicu u Lominoj), a auto nena je bila jedan od distributera. Yugu koji je vožen u reklami jeste crko motor ali 40k km kasnije ali ne zbog modifikatora nego što je pre toga već imao 50k na satu i bio nasviran na 90ks. Auto je inace bio od drugara iz mog bivšeg kraja.
Kao i sve ostalo kod nas ni modifikator nije bio izuzet od prevara tipa da 50DM platiš flašicu obicnog motornog ulja ili neceg još goreg. Toliko beer

Van mreže shvexoman

• Master Member
« Odgovor #23 poslato: Maj 29, 2011, 08:42:46 pre podne »
dobar motor nema potrebe za bilo kakvim aditivima,jedino sa vremena na vreme moze
 se koristit sredstvo za ispiranje,svaki proizvodjac propisuje specifikacije motora i kakvo ulje i
tekucina za hladjenje su mu potrebni,i tu mu je sve sto mu treba,
+1

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #24 poslato: Maj 29, 2011, 09:22:27 pre podne »
@bg225 ako ti koji tvrdis da ti auto ide na vazduh nizbrdo tj sa upaljenim motorom ne trosi naftu ..... kao takav strucnjak, ekspert i vrsni poznavaoc mehanike i elektronike kazes da je ovaj aditiv sranje mislim da ce svima biti jasno tek sad da valja. neznam dal si kad cuo za metabond aditiv u rangu ovog ruskog i kakve su mu funkcije?
molim te da ne seres i pricas o necemu o cemu nemas blage veze. niko ovde ne tjera nikoga da ga sipa u motor ili skuter ili nesto trece. raspitaj se malo pa onda nesto pricaj. mogu se potpisati da ce modifikator  produziti zivot svakom motoru za 25 posto.
ko hoce nek sipa ko nece i nemora vec sam rekao. svaku iole pametnu temu koju neko postavi ovde zaseru internet majstori i strucnjaci.
ili je mozda pametnije da se vw club okrene samo ugradnji dioda, gti bodi kita, patosiranju i divljenju necijim branicima i felnama
da se  "odrzavanje i servisi" izbace iz upotrebe

wagenman

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Maj 29, 2011, 09:59:54 pre podne »
@Gedora
U pravu si sto posto. Previše je komentara tipa ''REKAO MI ŽIKA''.

Što se modifikatora tice pre više od 15 god. sam ga sipao u MB W123 240D. Pre toga auto je trošio nekih 300-400ml ulja u nekoj normalnoj vožnji, a sa driblanjem 500ml i više (na 1k km). Posle sipanja nisam dolivao ulje od zamene do zamene, na 5k km. Ista situacija ponovila se i nešto kasnije sa MB W124 230E. Da dodam da u te motore ide preko 5l ulja.

Ja sam tražio od člana boban68 da se raspita za modifikator i da mi ako može donese iz Rusije pre nego što je postavio ovu temu, zato vas molim da nesmarate čoveka ovakvim komentarima jer hoće da pomogne, a ne da vam uzme pare! Ovo pogotovo važi za one koji nemaju pojma o cemu govore beer

Van mreže Tuner

• Sr. Member
  • Bajina Bašta
  • Auto: FOX TDI Octavia TDI
« Odgovor #26 poslato: Maj 29, 2011, 11:24:00 pre podne »
Evo vam na još jedan Resurs Total...  http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Ostalo/RESURS-TOTAL-Original-donesen-iz-Rusije-/2777495

Ovde čovek ima brdo poz. ocena i one bi trebalo da govore nešto pozitivno o ovom resursu e sad jedino ako je neki tamo haker sa Vrelih Guma upao na limundo i napakovao mu ove pozitivne...
« Poslednja izmena: Maj 29, 2011, 11:26:14 pre podne od strane Tuner »
Ex YU RALLY (Rally Serbia) 2009 by Tuner ...  http://www.youtube.com/watch?v=6777S9pVHoE

Van mreže travelman

• Hero Member
  • ... bolje prvi u selu, nego zadnji u gradu ...
  • Auto: Y- line
« Odgovor #27 poslato: Maj 29, 2011, 12:05:28 posle podne »
Vazda je bilo, kurva o postenju a vojnik o skracenju ... a pojedincima kada povredis sujetu, to im je kao da si im skinuo krunu sa glave.
@Bobanu svaka cast, i meni je pomogao preko PM oko nekih informacija tako da sve ono sto sam rekao o modifikatoru nema veze sa njim licno nego o proizvodu.

@gedora, nikada nisam vozio les auto ...  driving ... da je prolupao samo meni pa ajde, ali nama petorici koji smo sipali istovremeno je malo cudnovato. Dakle, ko hoce nek sipa a ko nece, ne mora.

Forum i sluzi za diskusiju a ne za jednoumlje.
...
Ma kakav RR ... LL je zakon ...

Platila bih da se vozim u tom pećinomobilu, ne bi mi smetalo što prokišnjava ni nožna vuča ...

Ti vozi ali da znas da moze da te ostavi na putu, nemoj daleko ...

Van mreže BG2225

• VW Početnik
« Odgovor #28 poslato: Maj 29, 2011, 05:40:09 posle podne »
@bg225 ako ti koji tvrdis da ti auto ide na vazduh nizbrdo tj sa upaljenim motorom ne trosi naftu ..... kao takav strucnjak, ekspert i vrsni poznavaoc mehanike i elektronike kazes da je ovaj aditiv sranje mislim da ce svima biti jasno tek sad da valja. neznam dal si kad cuo za metabond aditiv u rangu ovog ruskog i kakve su mu funkcije?
molim te da ne seres i pricas o necemu o cemu nemas blage veze. niko ovde ne tjera nikoga da ga sipa u motor ili skuter ili nesto trece. raspitaj se malo pa onda nesto pricaj. mogu se potpisati da ce modifikator  produziti zivot svakom motoru za 25 posto.
ko hoce nek sipa ko nece i nemora vec sam rekao. svaku iole pametnu temu koju neko postavi ovde zaseru internet majstori i strucnjaci.
ili je mozda pametnije da se vw club okrene samo ugradnji dioda, gti bodi kita, patosiranju i divljenju necijim branicima i felnama
da se  "odrzavanje i servisi" izbace iz upotrebe
Ja to sranje ne bi sipao ni u frezu,a ne u auto.
« Poslednja izmena: Maj 29, 2011, 10:41:20 posle podne od strane Kosta »

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #29 poslato: Maj 29, 2011, 05:51:30 posle podne »
ko ti govori da ga sipas?
« Poslednja izmena: Maj 29, 2011, 10:41:41 posle podne od strane Kosta »

Van mreže BG2225

• VW Početnik
« Odgovor #30 poslato: Maj 29, 2011, 06:01:50 posle podne »
Jel ti stvanro misliš da bi neko iole normalan to sipao u automobil?

Rusko sredstvo iz šarene flašice za spas motora hahahahaaaaa lollol

« Poslednja izmena: Maj 29, 2011, 10:42:25 posle podne od strane Kosta »

wagenman

• Gost
« Odgovor #31 poslato: Maj 29, 2011, 06:07:44 posle podne »
@BG2225
Batice, preteruješ.

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #32 poslato: Maj 29, 2011, 06:09:56 posle podne »
@ BG2225

Ako imas nesto protiv tog aditiva ne znaci da mozes da pricas da su ljudi NENORMALNI jer su to sipali u svoj auto. Tebe niko ne tera da ga sipas. Ima ljudi koji su ga sipali i kojima je pomogao koliko toliko a ima i onih kojima nije pomogao. Ako ga nisi koristio nema potrebe da se ukljucujes u raspravu i da vredjas druge clanove foruma.

Van mreže BG2225

• VW Početnik
« Odgovor #33 poslato: Maj 29, 2011, 06:14:45 posle podne »
Dobro,vidim o čemu se radi,uživajte u prodaji.

Ja se nadam da će i posledice da ss snose adekvatno.

« Poslednja izmena: Maj 29, 2011, 10:43:47 posle podne od strane Kosta »

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #34 poslato: Maj 29, 2011, 06:21:13 posle podne »
Ja ovu temu otvorim da pogledam sta je ovaj preparat i da nesto novo naucim, jer ne znam. . . I imam sta vidjet, bezpotrebno prepucavanje medju clanovima foruma. . .Ljudi, svako ima pravo na svoje misljenje, nema potrebe za takvim stvarima. U ovoj temi komentarise covjek za kojeg sigurno znam da je profesionalac u svom poslu i cije savjete i sugestije postujem, mozda se nekima ne svidja samo njegov stav, a i to je razlog jer ovdje ima nadri- majstora koji sve znaju a ne znaju nista. . ., a sve to nije razlog da gosti ovog foruma i novi clanovi a i stari citaju kako se mi svadjamo i vrijedjamo. . . I ja ovdje citam teme i gledam slike ''sredjenih'' auta kojih se grozim ali nikog ne nazivam debilom ili idiotom. . .

Ja bih volio da svi mi popijemo po jedno  beer, evo ja castim. . .  :rolleyes:

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #35 poslato: Maj 29, 2011, 06:59:08 posle podne »
Ja sam ovu temu otvorio da bi cisto iz drugarskih razloga pomogao ljudima sa foruma koji zele da koriste ovaj proizvod, dobili isti direktno iz Rusije iz prodavnice. Ja nemam nameru da pravim biznis na ovome jer su smesne pare za bocu. Kad bi se radilo na velike kolicine to bi bila sasvim druga prica. A i ja da garantujem za nesto sto nije licno moj proizvod, niti smem niti hocu. Ovo je cisto drugarska usluga koju zelim da omopgucim clanovima kluba koji zele ovaj modifikator, da donesem jer dolazim kolima i imam mogucnost da ga dovezem. Onima kojima smeta drugarska usluga, i koji po mojoj proceni pljuju meni u lice zbog ovoga sto hocu cisto da pomognem ljudima, mislim da nije mesto u ovom klubu i na forumu tim bolje. Nemam nameru ni sa kim da se raspravljam i svadjam, al ako trba mogu nekome daq izmenim i licni opis da ga rodjena majka neprepozana. Bar to sam u svom zivotu naucio vrlo dobro. A ako neko ima nesto licno protiv mene, onda neka mi to napise u P.P. Veliki pozdrav za SVE clanove kluba!!!
Boban-Rus

Van mreže jare

• Sr. Member
« Odgovor #36 poslato: Maj 29, 2011, 07:15:22 posle podne »
Daj bobane smiri se nemoj toliko da se nerviras! Primas ka srcu od coveka koji govori da mu auto ne trosi naftu kad ide nizbrdo u leru, jer mu na bordu tako prikazuje!
odosmo u off, mladjeg a bezobraznijeg od tebe nema na zemaljskoj kugli...
Od Poršea priznajem 356 i 911, a od Amera bi kupovao samo benzin!

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #37 poslato: Maj 29, 2011, 07:39:33 posle podne »
Momci ja nisam toliko sentimentalan covek, ali volim da budem kao prvo covek. Jbg. tako su me vaspitali cale i keva jer su oboje bivsi ucitelji. Sami znate onda kakva je bila disciplina i vaspitanje. I zato kad ovako neko pocne da pljuje coveku u lice zbog toga sto ja cisto kao covek hocu da ucinim drugarsku uslugu, jbt... ja prosto ostanem bez teksta...... I onada proradi ono svoje JA!!! i spreman si da ujedas zbog nepravde. Znam ja vrlo dobro sta je internet, ( i mnogom vise nego mnogo od nasih prepametnih kolega i "drugara" (ako se mogu tako nazvati) u ovom klubu) ali nemogu jedno da shvatim. Zasto ljudi vole da pljuju druge ljude, koje i ne znaju i ne poznajhu, nego da sebe hvale i postuju.
Ja po recima nekih momaka, ispede da predlazem nesto gore od droge na forumu, kao da sam gori od Ben ladena ispadoh majkumu!!!!
Boban-Rus

Van mreže Kosta

• Konstantin
  • Master Member
    • vw-club.rs
  • Auto: GOLF Mk6 2.0 TDI
« Odgovor #38 poslato: Maj 29, 2011, 10:50:59 posle podne »
Svi komentari sa vredjanjem drugih clanova, pretnjama, kao i komentari koji nemaju veze sa temom su obrisani ili editovani.

Svako moze da iznese svoje misljenje ili iskustvo.
Bolje cuti vise misljenja i iskustava nego citati prepucavanja 3-4 coveka.

U slucaju dodatnih komentara sa vredjanjem postovi ce biti obrisani a autori sankcionisani.

Van mreže golfo

• Sr. Member
  • Auto: Golf 3 tdi,Polo 9N 1.4 tdi
« Odgovor #39 poslato: Maj 29, 2011, 10:53:18 posle podne »
Znam lika koji ima golf keca cabrio,i on je u taj motor sipao univerzalni modifikator,posto mu je motor produvao,i kaze covek da je zadovoljan motor ima dobru kompersiju i bolje vuce,nego dok to nije sipao,e sad verovatno taj modifikator sluzi da odlozi generalku dok covek ne skupi lovu da popravi motor.Inace univerzalni modifikator je kupio na Luk oilovoj pumpi.