Autor Tema: Pissed Off  (Pročitano 100521 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Lupo GTI, Arti
Odg: Pissed Off
« Odgovor #420 poslato: Februar 22, 2013, 01:52:33 posle podne »
Au mastere legendo, pa šta se tebi sve dešava u ovoj temi je za neverovati.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Mašinac

• 7th Son of a 7th Son
  • Master Member
« Odgovor #421 poslato: Februar 22, 2013, 08:16:01 posle podne »
Kad danas nisam izvrnuo lika preko haube nikad necu. Vozim ulicom i lik krene da pretrcava ulicu bukvalno 2 metra ispred mene. Lego sam na kocnicu i sirenu i lik je samo mahnuo rukom u smisli sve je ok. Doslo mi da stanem i da ga izuradam posteno i posle samo da dignem ruku: E sad je sve ok! Sva sreca pa je tu obdaniste i isao sam nekih 40-45 km/h...

Jebem ti i Kladovo i kulturu u saobracaju u njemu! angry2 angry2

Van mreže misa-goga gti

• Hero Member
  • Auto: Skoda Octavia
« Odgovor #422 poslato: Mart 13, 2013, 04:10:19 posle podne »
Jutros krenem na posao i posle 1min hoda muski trensem na kicmu i u padu  usput izvrnem nogu.
Upravo sam stigao kuci posle 5,5 h mucnog cekanja sa ortopedske bolnice na banjici .

-prelom desnog skocnog zgloba...3 nedelje gipsa    badmood

potera me neki bakszuz...

Danas bio na kontrolu...skidanje gipsa,pa rendgen.
 Izvestaj:

-RTG:Zadovoljavajuca pozicija fragmenata.
 TH : do kolena cirkularni gips, i dalje hod sa stakama,BEZ OSLONCA na nogu.

Jos 3 nedelje gipsa... badmood

Danas konacno skinut gips....... posle 94 dana thumbup
sutra krecem na fizikalnu terapiju... bicedobro
kod oemovaca se na privatnim skupovima u vinci svi clanovi ljube u usta.
mislim da ti je sad sve jasno...

Van mreže Limited

• Master Member
  • Auto: IMT 539
« Odgovor #423 poslato: Mart 13, 2013, 05:45:12 posle podne »
 clap tapsac

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #424 poslato: Jul 18, 2013, 07:04:40 posle podne »
Obracam se vozacu crvenog Golfa 3, hrom clear look stopovi, hrom sark antena, macije oci na braniku, blatarice sa VW znakom, Trstenik tablice . . . Prijatelju, ako si clan foruma, citas ovo i prepoznas se, da ti kazem nesto, sram te bilo . . . Vidjeh i da imas 30ak godina i treba da se stidis. . . Naime, nikako nije u redu da tvoj suvozac, vjerujem zena, jer je bilo i male djece pozadi koja nisu bila u svom sjedistu, kroz prozor istresa krpu i to dok si na magistrali u pokretu . . .  Nije u redu da mrve i kore od hleba, ljuske od luka, peteljke od paprike i paradajza padaju po mojoj haubi i soferci . .  Nema to veze sto si ti nisi u svojoj zemlji, gradu, okolini, problem je sto si na svojoj planeti i sto ste prvo ti, pa onda tvoja zena vrlo nevaspitani . . Tvoju zenu ne krivim, ne bi ona to uradila da joj ti nisi dozvolio, jer je po meni je upravo vozac odgovoran za postupke svojih putnika  . . . Na kraju, ne radi ti lijevo stop svijetlo  . . , i uzivaj u ljetovanju na Velikom pijesku, u CG . .

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
« Odgovor #425 poslato: Jul 18, 2013, 07:13:22 posle podne »
Pre 3 dana u Zemunu, Karađorđeva, beli Megan taxi, suvozač zafrljači kutiju cigara kroz prozor. Na sledećem semaforu ja mu kažem "Ispala ti neka kutija kroz prozor"
Lik sa 2 zuba u glavi, ruralnih crta lica sa zlatnim prstenjem i tetovažama na prstima kaže "Izvini bato moja greška"
-Jel ovo tvoj grad, jel ovo tvoja država?
"Pa jebiga ne živimo sad u NEMAČKU"
I onda skapiram da stoka samo tako i funkcioniše. Samo po glavi i po džepu inače sere svuda okolo.

Prošle godine vozim po Kosmaju divim se prirodi okolo i ispred mene neka zastava 128, vrlo verovatno lokalac, izleće kesa puna smeća kroz prozor. Au meni mrak na oči. Žena pokrila ćerki uši da ne sluša šta sam se sve drao kroz prozor.
Odma se setim onog drugara što je u africi gledao kako izvlače vozača autobusa da kleči i nosi balvan dok ga šibaju po leđima.
Nismo svi isti. Ličimo fizički, vršimo fiziološke radnje slično, ali mozgovi koji su najbitniji su drugačiji. Treba napraviti podelu. Može da živi u civilizovanom društvu i ne može da živi u civilizovanom društvu. Adekvatno tome deklarisati materijalno kažnjavanje i fizičko kažnjavanje

Van mreže ćubica

• Hero Member
  • Auto: Golf V GTI,rallye
« Odgovor #426 poslato: Jul 18, 2013, 07:58:22 posle podne »
Wele,GT267:
To ce tako biti dok nase drzave ne budu funkcionisale da kada nesto tako vidis,zapises registraciju,odes lepo prijavis coveka i stigne mu cestitka na adresu! Stoka ostaje stoka  angry2
Takve samo treba lupati po dzepu! Oni drugi jezik ne razumeju.
Danas ispred mene mecka E klase,Nemacke table,bez i malo razmisljanja je obisao kolonu na mostu kod Beske.Gledam i ne verujem! Mamicu mu Tursku,da li u Nemackoj tako pretice na duplu punu zutu liniju gde je ogranicenje 60!?  batine
Svaki dan sam u kolima i nagledao sam se svakakvih majmuna za volanom.Svim tim situacijama je jedno zajednicko,nigde nema policije.Presretaca nisam sreo,pa ne mogu da se setim od kada.Saobracajne policije takodje.Cim stigne leto,oni se negde povuku i prepuste Turcima auto-put da rade sta hoce!
Treba ubrati sto vise love od putarine.E sad,sto je nama glava u torbi zbog tih istih vozaca iz ''kulturne'' Evrope,to nema veze.
Sto se mene tice,mogu slobodno svojoj kuci da idu preko Rumunije i Bugarske!  :17

Van mreže Marko011 Mk4

• Master Member
  • Auto: Golf Mk4
« Odgovor #427 poslato: Jul 18, 2013, 09:18:14 posle podne »
Zato tako i jeste kod nas. Evo sta se deslio drugarovom caletu sto zivi u Austriji. Drugar dobio sina i naravno pijanka, festa do sitnih sati. Naravno deda dobio unuka mora da se proslavi, naravno pio se alkohol i zavrsilo se sve kreno kuci sa zenom i zaustavi ga patrola, klasika rutinska kontrola posto je kasno bilo(inace tamo preko dana ja nigde nisam video pandura, samo kasno uvece imaju te kontrole radi se o pokrajni Volarberg). Naduva on lepo nzm tacno koliko, dozvola na licu mesta, 2100e kazna + 400e nzm sta tacno. I do Novembra svaki utorak ide na cas(traje 2 sata i sva je obavezan nema izostanaka) na savetovanje da nije lepo voziti u pijanom stanju i tako do Novembra. E sad postoji mogucnost da i kada dodje Novembar da mu ne vrate dozvolu nego jos produze casove. Ali kada mu budu vratili i opet ga uhvate da je pijan za volanom dozvola do kraja zivota i opet na savetovanje. Tako kada bi bilo kod nas u ovoj nazovi drzavi sve bi mnogo bolje izgledalo.
Nothing is impossible !!!!!

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
« Odgovor #428 poslato: Jul 18, 2013, 11:38:12 posle podne »
Dok sam čitao Wele-tov post palo mi je na pamet ovo što je posle cubica napisao.Treba zapisati broj kola pa prijaviti komunalcima.Ko ga jebe, kad njega nije blam da baca djubre ne treba ni tebe da bude da ga prijaviš. Samo stroge kazne za gradjansku bahatost i nekulturu i za saobraćajne propise, drugačije ne funkcionišemo.
Земунчанин

Van mreže archi

• Redžo je drifter, on ga tera u crveno po bašči
  • Sr. Member
  • Auto: Golf IV 74KW ATD
« Odgovor #429 poslato: Jul 19, 2013, 09:42:05 pre podne »
Najgore je sto od tih prijava u nasim drzavama nema nista.
Prije nekih mjesec dana ja vozim oko 60 i prilazim semaforu, cisto zeleno svetlo (dakle nije pocelo ni da trepce ni nista) i samo odjednom sa strane lik ulijece i ja kocim i sviram i on se zaustavi nekako, i jos mi pokazuje kao sve je u redu. Onda sam nastavio a on se naravno ukljucio tamo gdje je htio (u istom pravcu gdje sam i ja isao) ja ga vidim na retrovizor i usporim, zapisem tablice i idemo dalje, sledece semafore zajedno prolazimo na zeleno i onda kap koja je prelila casu, na sledece semafore lik skroz ispred nas dvojice pocne da koci jer je pocelo da trepce zeleno svetlo i regularno se zaustavlja a ovaj lik nabija gascinu i ladno posle 3,4sec crvenog na semaforu prolijece!
I onda ja nazovem policiju, kazem imam da prijavim vozilo koje je proslo na 2 crvena na semafore, mene je zamalo udario, kazem im tablice, i gospodja mi lagano kaze u redu pogledacemo. I nikad niti su me zvali na neko svjedocenje protiv njega ni nista. Znaci nista od toga nema.
« Poslednja izmena: Jul 19, 2013, 09:43:59 pre podne od strane archi »

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
« Odgovor #430 poslato: Jul 19, 2013, 09:55:57 pre podne »
Samo se bojim za pešake koji već kroče na prelaz a niko od vozača neće da stane !Juče i ovih dana po kraju ljudi, malte ne na pola ulice, na pešačkom, vozači ignorišu!Isto mi je frka kad prikočim na prelazu da pešak predje ulicu da me neko ne prilepi od pozadi jer ljudi, Bože moj, su iznenadjeni kad usporiš  ispred pešačkog prelaza.

I ono idiotsko ablendovanje da se skloniš na auto-putu, ZABIJANJE U REP,nikad neću razumeti(osim ako nije vozilo hitne pomoći ili sa rotacijom) !Kao i ne davanje migavca pri skretanju.To je specijalitet ljudi iz unutrašnjosti(Ibarska m. pogotovo) a i ovde po Beogradu, da ga sa 80km/h supste na 30km/h i lagano skrenu.
Земунчанин

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
Одг: Pissed Off
« Odgovor #431 poslato: Jul 19, 2013, 10:45:19 pre podne »
Ma naravno , napisao sam sta je meni pissed off;)

Послато са ZTE Blade III користећи Тапаток 2

Земунчанин

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
« Odgovor #432 poslato: Jul 19, 2013, 12:45:24 posle podne »
Pošto ne mogu da koristim opciju ''izmeni'' , malo pre sam slikao u gradu.Kakav debil treba da budeš da parkiraš ovako :

« Poslednja izmena: Jul 19, 2013, 12:49:46 posle podne od strane Fred Peric »
Земунчанин

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #433 poslato: Jul 19, 2013, 01:16:27 posle podne »
Nismo najgori u svakom slucaju. Meni je skoro vocni jogurt udario u soferku a izleteo iz zadnje prozora ml-a 63 amg i jos mi ponosan tata kaze platicu ti pranje. Trazio je posle kljuceve sat vremena po zbunju,debil , i jos strane tablice.
U Riu sam video kako izlece usrana pelena iz kola u sred grada.

Van mreže BladeBG

• Ultimate Member
  • Gram rada, vredniji je od tone teorije.
  • Auto: VW Passat B5.5 1.9TDI Variant
« Odgovor #434 poslato: Jul 19, 2013, 01:41:14 posle podne »
E drugari vagenovci, kada bi vam ja pisao sta mi se sve desavalo,...pa sigurno bi bio roman od ove, pa narednih 10 strana. A najgore od svega je sto smo mi neke stvari o kojima se ovde pise prihvatili kao normalne. Jednostavno kazes sebi: ,,To je tako kako je i to je sto je. Ja to ne mogu da promenim i necu da se nerviram bez potrebe ,, . Ja ne kazem da nikad nisam napravio gresku. Naravno da jesam 100 puta. Ziv sam covek. Ali posle toga sednem sam sa sobom i preispitam se. Nastojim da je vise ne pravim. Mozda mi u momentu ne bude jasno sta sam uradio. Ali posle kada se ohladim, prihvatam svoju gresku kako takvu i da je ne treba ponavljati.

Desilo mi se jednom-dvaput da covek krene da me naduva zbog greske koju sam napravio i ugrozio njega svojim potezom. Ali ja sta cu, citim, u pravu je. Pokrijem se usima. Kazem izvini na to njegovo napusavanje.  Ali oba puta je bilo kada sam ja rekao: ,, izvini druze, nisam te video,,... Zavrsilo se to sa njegove strane recima: ,,Pazi kako vozis i gledaj malo,, (uz osmeh). Znaci samo malo tolerancije i razumevanja i sve ce biti drugacije. Pa cak i kada dodje do toga da se otvara prozor i krene rasprava, bar da ne dodje do fizickog obracuna , jer onda nema nazad.

A ovako, grad guzva, isece neko tebe, iseces ti nekoga, nesto nenamerno...Podignes ruku, upalis 4 migavca,...Ljudski je. I domah je drugacije. Svi smo ljudi i svi pravimo greske. Neko vise, neko manje. Ali samo malo vise vozacke kulture, razumevanja i tolerancije i sve ce biti drugacije.

Najbolji način da nešto uradite je da prekinete pričate i počnete da radite.

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #435 poslato: Jul 19, 2013, 03:31:01 posle podne »
Obracam se vozacu crvenog Golfa 3, hrom clear look stopovi, hrom sark antena, macije oci na braniku, blatarice sa VW znakom, Trstenik tablice . . . Prijatelju, ako si clan foruma, citas ovo i prepoznas se, da ti kazem nesto, sram te bilo . . . Vidjeh i da imas 30ak godina i treba da se stidis. . . Naime, nikako nije u redu da tvoj suvozac, vjerujem zena, jer je bilo i male djece pozadi koja nisu bila u svom sjedistu, kroz prozor istresa krpu i to dok si na magistrali u pokretu . . .  Nije u redu da mrve i kore od hleba, ljuske od luka, peteljke od paprike i paradajza padaju po mojoj haubi i soferci . .  Nema to veze sto si ti nisi u svojoj zemlji, gradu, okolini, problem je sto si na svojoj planeti i sto ste prvo ti, pa onda tvoja zena vrlo nevaspitani . . Tvoju zenu ne krivim, ne bi ona to uradila da joj ti nisi dozvolio, jer je po meni je upravo vozac odgovoran za postupke svojih putnika  . . . Na kraju, ne radi ti lijevo stop svijetlo  . . , i uzivaj u ljetovanju na Velikom pijesku, u CG . .

Jeo si i cajnu kobacicu, nadjoh omot od nje malo prije u plastici za odvod vode sa soferke, prao sam kola, ostale mi mrlje od paradajza i zalijepile mi se sjemenke od paprike po haubi . . .

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #436 poslato: Jul 19, 2013, 03:43:54 posle podne »
o Bože   :63

A najgore od svega je sto smo mi neke stvari o kojima se ovde pise prihvatili kao normalne.
Ne, nismo ih prihvatili kao normalne. Baš suprotno.

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
Одг: Pissed Off
« Odgovor #437 poslato: Jul 19, 2013, 05:51:08 posle podne »
Hahahahahaha Miljane legendo "Jeo si i cajnu kobasicu" hahahaha

Послато са ZTE Blade III користећи Тапаток 2

Земунчанин

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #438 poslato: Jul 19, 2013, 06:00:00 posle podne »
I na kraju,neradi ti levo stop svetlo,haha.
GT- znam koliko volis svoj auto,mora da si riknuo kad se to desilo,hehe
Stoka brate,sta ces.

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #439 poslato: Jul 19, 2013, 07:52:38 posle podne »
ja da zivim u CG bi malo malo pa ostavio neko voce GT-u na autu, cisto jer se nervira toliko xD
lollol