Autor Tema: Pissed Off  (Pročitano 99852 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
Odg: Pissed Off
« Odgovor #440 poslato: Jul 19, 2013, 08:37:09 posle podne »
Kako smo se pokacili u onoj temi dal dajemo kola nekome,GT bi nekog ubio da mu dirne u auto,haha. Ce ga prodje to.

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #441 poslato: Jul 19, 2013, 10:46:23 posle podne »
Itekako će ga prođe ;)

Van mreže BladeBG

• Ultimate Member
  • Gram rada, vredniji je od tone teorije.
  • Auto: VW Passat B5.5 1.9TDI Variant
« Odgovor #442 poslato: Jul 20, 2013, 02:15:13 pre podne »
o Bože   :63

A najgore od svega je sto smo mi neke stvari o kojima se ovde pise prihvatili kao normalne.
Ne, nismo ih prihvatili kao normalne. Baš suprotno.

Mislio sam u smislu da smo ih prihvatili kao normalne jer se vise oko istih ne nerviramo. Jer ne mozemo kao pojedinci da ih promenimo. A daleko od toga da smo ih prihvatili kao normalne jer mislimo da su normalne.

Najbolji način da nešto uradite je da prekinete pričate i počnete da radite.

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #443 poslato: Jul 20, 2013, 07:41:16 pre podne »
Kao pojedinac mozes dosta stvari da menjaš. Prvo kreneš od sebe, svoje porodice i najblizih prijatelja. Proces koji se zove uticanje na kolektivnu svest. U Zavisnosti od toga koliko je ko 'uticajan' i 'bitan', meri se i uspeh.
Drugo je sto smo kao nacija otupeli, i kolektivno upali u fazon 'nije do mene', i 'nije moja briga'. Pocev od malih stvari, tipa dobro jutro/dovidjenja komšiji u hodniku/liftu, preko ne bacanja djubreta po ulici, ostavljanja kesa sa djubretom u hodniku ispred vrata i tako to. Male stvari, koje sve nas uzasavaju, ali gledamo na to u fazonu, nema veze...

A drugo nas narod najviše boli kada ga osines po dzepu. Nisu slovenci fini zato sto su takva nacija, vec su izdresirani. I ta dresura vodjena preko novčanika ih ne sprečava da se po Srbiji većina ponaša kao najveća stoka. Naravno cast izuzecima!
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže Miro MNE

• Master Member
  • Auto: ŠKODA FAVORIT 135L
« Odgovor #444 poslato: Jul 20, 2013, 11:35:42 pre podne »
Itekako će ga prođe ;)

u potpunosti neće ali će ipak malo da otupi na to ... vidim po sebi :D

miljane legenda si ... kolko su prosipali slobodno bi se jedan sendvič sastavio od toga  :36

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
« Odgovor #445 poslato: Jul 20, 2013, 11:52:34 pre podne »
Kako idu godine,nece se vise cimati na auto toliko. Kola su da se prevezes sa tacke A do tacke B ili C a ne da se zaljubis u njih , haha

Van mreže BladeBG

• Ultimate Member
« Odgovor #446 poslato: Jul 20, 2013, 01:25:30 posle podne »
@Shomi,

To da. Na meni najblize mogu da uticem...Ali na onoga sto me isece u sred voznje ne mogu sigurno. Sta treba da ga stignem na semaforu i da kazem: ,,Slusajte gospodine, to nije lepo sto ste uradili, nego bi trebalo da radite ovako i ovako,,. To ne znam da li ce imati smisla i da cu od tog coveka dobiti drugaciji odgovor od : ,,Teraj se bre u pi..u ma..rinu ,, .

A za ovo drugo sto si za,male stvari rekao se slazem. Nekultura i nepostovanje u velikoj meri vlada. To postovanje prema starijima je jedna od prvih stvari koje su me roditelji ucili od kad znam za sebe.

A ovo za Slovence. Jbg, drugar....I nisi daleko od istine. Posebno kod nas bi to bilo...Jer to znate svi koji radite. Plate su male i svi radimo za kerin ku..c. I napravis jedan nepromisljen potez sa parama i u kanalu si. A neka kazna ce ti dati isti efekat. I kad znas da ces zbog jedne kazne biti u kanalu ceo mesec, jasno je da ces se truditi da to toga ne dodje.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #447 poslato: Jul 20, 2013, 01:26:07 posle podne »
o Bože   :63

A najgore od svega je sto smo mi neke stvari o kojima se ovde pise prihvatili kao normalne.
Ne, nismo ih prihvatili kao normalne. Baš suprotno.

Mislio sam u smislu da smo ih prihvatili kao normalne jer se vise oko istih ne nerviramo. Jer ne mozemo kao pojedinci da ih promenimo. A daleko od toga da smo ih prihvatili kao normalne jer mislimo da su normalne.
Nerviraju nas i dalje sto ova tema dokazuje. Kod nekih osoba se javlja letargija u nemoci da promene neke stvari. Mozda tu treba da trazis objasnjenje. Sa godinama neke stvari nas manje iznenadjuju, ali i dalje ce nas nervirati i dalje ce biti nakaradne.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže BladeBG

• Ultimate Member
« Odgovor #448 poslato: Jul 20, 2013, 01:30:11 posle podne »
Mudro zboris Wele. Ne kazem da sam ravnodusan, ali u odnosu na to kako sam se ranije nervirao, ovo je debela hladovina.

Van mreže Miro MNE

• Master Member
« Odgovor #449 poslato: Jul 20, 2013, 01:55:53 posle podne »
jedno sam naucio ... volan nije vrijedan nerviranja, srecan si ako si izvukao glavu iz neke tijesne situacije i tu sve treba da se zavrsi ... oni pogledi i psovanje koji traju 5-10sec posle sijecenja ili izlijetanja treba da budu usmjereni na put ispred sebe jer je taman tih 5-10sec dovoljno da predvidis dijete ne daj Boze i eto belaja. Uvijek pogled na put i ne nervirati se radi idiota.

Al kad vec pisete sta Vas pissoffuje onda da se pozalim da me nista ne izvede iz takta kao vozac koji sa sporedne upadne ispred mene i nastavi da se guzi ... ili kada slepas nekog, upaljena sva 4 zmigavca i postavljen trokut ali lik i pored svirnjave upada iz sporedne na 10met od tebe i staje u tvoju traku da provjeri ide li mu ko s desne strane ... to sto ti moras stati, razmisljati oce li se slepani zalijepiti za tebe otpozadi, pa ponovo kretati i muciti se s kvacilom koje proklizava njega ne zanima  biggrin

Uopsteno ne razmisljamo o drugim vozacima, nismo fer jedni prema drugima, nije vozacka kultura samo postovati zakon vec i biti covjek za volanom a ne stoka  ;)

Van mreže BladeBG

• Ultimate Member
« Odgovor #450 poslato: Jul 21, 2013, 03:11:15 pre podne »
Ako sam ista naucio za mojih 8 godina vozackog staza, naucio sam da moram da mislim i o sebi i o drugom. Za mene mi je lako, jer znam koja i kakva je budala za mojim volanom, a kakva je za onim drugim preko puta, iza, ispred, bocno ili nekako drugacije, to ne znam. A meni je moj zivot najmiliji. I nikad se ne vodim pravilima: Ovde ja imam prednost i tome slicno. Dok se ja ne uverim da mogu da prodjem, ne prolazim. Ja znam da ja nedge po znaku ili pravilu imam prednost. A da li imam prednost po vozacu koji vozi vozilo u odnosu na koje imam prvenstvo polaza, ja to ne znam.

A mnogo se lakse napravi belaj nocu kada nema guzve nego danju kada ima. Kada ima guzve i koncentracija je na visem nivou. Nocu se ljudi opuste, jer nema guzve. A te budale sto pretrcavaju put van pesackog i ne gledaju pritom...Koliko je samo ljudi otislo u zatvor, jer su takvog nekog udarili. I onda tu budalu nosis na dusi celo zivot. Dzabe sto imaju metalne ograde sa strana puta. Ko hoce da pretrcava isti, moze da bude i bodljikava zica visoka dva metra, on ce je preskociti.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #451 poslato: Jul 21, 2013, 12:07:45 posle podne »
1. biciklisti koji prelaze pešački na biciklu...
2. pešaci koji hodaju desnom stranom kolovoza...
moj drug ubio čoveka tako, a išao po ograničenju. zakačio ga desnom bočnom stranom udario ivicu šoferke i krova i pao glavom o ivičnjak. odma mrtav
« Poslednja izmena: Jul 21, 2013, 12:10:38 posle podne od strane Wele »

Van mreže Miro MNE

• Master Member
« Odgovor #452 poslato: Jul 21, 2013, 10:01:30 posle podne »
bravo Wele za ovo pod 1., sve češća pojava, nikad nijednog nijesam propustio cak i pred ocima policajca ... no srecom normalni policajci pa ne prave problem, da se nadje neka bukva od policjaca posao bi u zatvor ko onaj iz BG-a sa malim mačetom  biggrin

i apel za pješake, ako sam stao da vas najljubaznije i uz osmijeh propuštim na pješačkom prelazu, bez cimanja, naglog kočenja i pominjanja familije mrdnite dupe i pređite ulicu makar normalnim kad već nećete ubrzanim hodom ... policajca sa prutom na svaki semafor za pješake pa da vidiš, niđe u EU ne strijepiš oće li ti budala istrčat na semfore pod točkove

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
« Odgovor #453 poslato: Jul 21, 2013, 10:53:32 posle podne »
Miro,aj ti malo do Amsterdama gde pesaci i biciklisti imaju prednost svuda,haha. Netreba ti osmeh i ljubaznost , to ti od njih treba da dobijes,hahaha. Ja kad tamo vozim,vise obracam paznju na te ludake nego na ostale automobile,netreba da bude semafor,samo da uska traka kojom oni voze sece put,moras da stanes ako naidje. Petak vece i subota,samo vidis kako ribe strikaju u mini suknjama i skockane na biciklovima,haha , lupas se u najavi od blejanja.

Van mreže Miro MNE

• Master Member
« Odgovor #454 poslato: Jul 21, 2013, 11:01:19 posle podne »
neka fala, cuo sam priče vozača koji su gore vozili i rekli nikad više ... al gore imaju pravo jer uporedo sa pješačkim ide i biciklistička traka, isto ko u slovačkoj, češkoj, austriji ... pa ima logike da ga pustiš, kod nas se švercuju pa idu pješačkim prelazom a to malo izpizdi jer su biciklisti ubijeđeni da su u pravu ... konkretno što sam zabilježio u Češkoj, biciklista ako vozi trotoarom, prije pješačkog se skine s bicikla i onda ga gura pored sebe dok ne pređe ulicu

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
« Odgovor #455 poslato: Jul 21, 2013, 11:10:01 posle podne »
Zamisli mene , em vozim ovde kontra stranom em ovde nema biciklista pa kad odem do Dama,niko nece da se vozi samnom,haha,ja rusim sve,haha.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #456 poslato: Jul 22, 2013, 01:05:07 pre podne »
konkretno što sam zabilježio u Češkoj, biciklista ako vozi trotoarom, prije pješačkog se skine s bicikla i onda ga gura pored sebe dok ne pređe ulicu
Tako je i po nasem zakonu, ali niko to ne jebe. Ni kerovi (iako ce Aca sad da kaze da oni to naravno znaju nego ima neki kosmicni razlog zasto nikad ne kaznjavaju biciklistu zbog toga), ni biciklisti jer ih mrzi da silaze.
Problem sa tim je sto na NBG imas gomilu pesackih prelaza koji izlaze iz zive ograde, a biciklista na pesackom je kao retard koji trci punom brzinom pod auto i ne kontrolise svoje telo jer nije isto zaustaviti korak i zaustaviti biciklu. Nije ista ni brzina kojom se krecu preko pesackog sto moze da utice na losu procenu vozaca.

Van mreže BladeBG

• Ultimate Member
« Odgovor #457 poslato: Jul 22, 2013, 02:07:30 pre podne »
Kod pesackih prelaza bez semafora...vecina pesaka samo prelazi i vodi se pravilom: ,,Ja imam prednost, mora da mi stane,, . Ne gledaju ni levo, a ne desno. Dok ja recimo kada sam pesak gledam po 3 puta (bukvalno) na obe strane. Ja znam da ja po zakonu imam prednost kao pesak u odnosu na auto. Ali da li i vozac tog automobila to zna, e to ne znam. I ako se sam ne cuvam, nece me ni drugi cuvati. I posle kazu, pisu po novinama: ,,Poginuo pesak na pesackom prelazu,,. Kako nece poginuti.

A kad vidim da je neki auto u punoj brzini, tada naparvno ne krecem da prelazim pesacki. Neka on fino prodje, pa cu ja posle. Dok gledam ljude...On ne j.be da li auto koji nailazi 20 ili 100 na sat. On ima nameru da predje i on prelazi sa pravilom koje sam napisao vec. E ta neodgovornost prema samom sebi mi nije jasna, pa ubi me.

Van mreže vwMARKO

• Hero Member
  • Auto: Audi A4 Avant 2.0T FSI
« Odgovor #458 poslato: Oktobar 01, 2013, 04:39:32 posle podne »
Evo i ja da se pozalim prvi put u ovoj temi.. Do sada sam oguglao na kradju kapica ventila, ogrebotina na autu i sl.. Ali ono sto me je nocas strefilo necu skoro zaboraviti.. Naime, izlazim sinoc iz kafica sa curom, kisa pljusti, sedamo u auto, ja palim brisace kad ono NISTA, ja bacim pogled brisaca nema.. Skinuli mangupi!!!  badmood sve to prodje kako prodje (da me je sacekao napolju i rekao je nemam brisace daj mi 500din da kupim verujte dao bi mu samo da ne cupa moje  biggrin) ja na pumpi posto je bila ponoc, kupim brisace, namestam po onoj kisi kad imam sta da vidim, pokrivljeni oni drzaci brisaca, auuuuuu e tad je bilo  :28 vise ne znam kuda ovaj svet vodi, razmisljam da vratim i celicare kako su poceli i bez tockova moze da se ostane.. Danas ceo dan juri po otpadima da nadjem, nece niko samo to da proda i ceo poduhvat tog gospodina me je kostao sa troskovima skoro 40e.. i opet kazem, bolje da mi je potrazio pare za brisace
Ne odnosi Bog ni dobrog ni zlog vec onog ko kasno ukoci...

Van mreže BladeBG

• Ultimate Member
« Odgovor #459 poslato: Oktobar 01, 2013, 05:39:35 posle podne »
Ma sto mi nije samo dva dana na vlasti, da vidis kako se vise nista ne bi kralo. Ali ponavljam, dva dana bi mi bilo dovoljno da resim to.

Tesko mi je da shvatim da neko krade metlice brisaca, koje kostaju 500 dinara. Mada verujem da ima takvih. Ali da se nisi nekome zamerio? Da ti se ne sveti neka devojka koju si upropastio ili tako nesto?  biggrin
Ili mozda neki ljubomorni decko?  :39

Svasta ima danas burazeru, mene od ljudi ne iznenadjuje nista. Bar ne sto se tice negativnih stvari. To od ljudi i ocekujem. Dobro sigurno ne. A kad neko uradi nesto dobro, to me svakako iznenadi.

To mi nesto skupo brate. Aj bas cu da pitam koliko su nosaci metlica kada prodjem pored nekog otpada za VW ili Audi.