sto se tice dijagnostike sve je ok na automobilu...ta lampica mi se upalila bila samo jednom kad sam dao kontakt i kada sam restartovao i upalio auto, nije bilo nista...cak sto vise vozio sam i nije mi prijavljivao, pa sam tek ujutro uzeo da pogledam i bilo je na donjoj granici...
I ja mislim da je mozda ulje krs...ali to je normlano jer covek sam sebe teshi

prosto je nemoguce ni meni da je motor produvao..ochistili smo iberlauf od ulja, dosuli pola litre i sad cu da pratim...jutros uplaim motor izvadim shipku da vidim i totlano se razocharam...iz motora ide neki beli dim,malo ali ide...
auto vozio drugar pre mene i menjao ulje na 6 000km i uvek taj castrol...jedan chovek tj stric mu odrzavao auto..prosto mi je nemoguce da on to nije primetio nego se bas meni desilo...prosto mi nemoguca misija...
auto vuche super, ne dimi...temepratura super...ne trosi ama bas ono...ali
javicu vam kako ide, u ponedeljak idem do bg namerno da vidim oce li pojesti ulje...ali taj dim iz shipke hmm...e da, ulje je menjano na 124 000 a sada je 126 000 presao...
kaze mehanicar da ako pojede ulje opet, da promenimo komplet ulje stavimo drugo pa da pratimo...
inacche znate li sta je okvito cifra ako menjannja karika iliti ta polu generalka? koliki je to okvirno broj evra