Ajd da pitam ja u vezi Golf 2 dizel... Da li kazaljka treba da stoji tacno na pola, manje ili pak da predje? Nema sanse da predje polovinu, tj. da mu dve crte preko lampice bude normalan polozaj? Nijednom Golfu, za koji ja znam, ne prelazi polovinu... E sad, stavljao sam tri razlicite table, isto se ponasa. Ali sam hteo da to sredim, da mi stoji tacno na polovini, da bih lepo primetio ako nekad digne temperaturu. Odem ja kod elektricara, jer sam sumnjao na one dve ampule sto stoje u racvi, jer su kod mene obe crne, a znam da postoji 4, 5, 6... boja tih ampula, za koje niko ne zna gde koja boja treba da se stavi. On mi kaze da je dobro sto su kod mene obe crne, da jedna sluzi da daje podatak tabli, a druga sluzi za kompjuter, ali posto ja nemam kompjuter, kod mene obe sluze za tablu (sto mi je nelogicno), a sto se table tice, kaze i da treba da prelazi pola, kao, pokazivac se i bazdari na pola desne polovine.

E sad me zanima, zna li neko nesto dublje o tome i da li da trazim dalje ili je to stvarno tako?