dobri auto se zapalio u povratku iz panceva negdje u bermudskom trouglu (borca ovca krnjaca) ali nema veze, svakako mu se trebao raditi patos i pustao je ulje na nekom od semeringa.
jebiga ako ti se na svakih 100 auta zapali po jedno opet je prosjek dobar. 

Nemoj siriti dezinformaciju i stvarati bezpotrebno losu sliku o meni, kad ja nemam veze sa time sto se desilo. Istina je ( napominjem vec po 100-i put ) da je Marko sa dva drugara bio kod mene. Da im pogledam u kakvom je stanju taj karburator i smanjim potrosnju goriva. Stavio sam novu membranu ekonomajzera i prekontrolisao ostale delove karburatora. Videvsi sta sve treba da se uradi, predlozio sam da to uradimo na njihovom skinutom karburatoru. Kako bi ovaj mogli da vrate i uzmu novac ili neku drugu zamenu.
Njihov skinut karburator je ostao kod mene za svaki slucaj ako bude trebalo da ga spremim. Posle nekoliko dana kod mene dolazi jedan od Markovih drugara da uzme taj karburator, kako bi mogli da (
oni ) ga postave na auto. Onaj bi ( koji je bio na autu ) vratili u zamenu za drugi koji je navodno 100% ispravan.
Licno sam se sa Markom cuo telefonom dok je njegov drugar bio kod mene, jer nisam hteo bilo kom da dam stari karburator. Posto sam se sa Markom dogovorio, dao sam drugaru taj karburator i ispratio ga.
Drugar je kod mene dosao sa tim polom i karburatorom koji sam ja radio. I najnormalnije otisao za Beograd ( znaci da su se vozili 3 - 4 dana ), sa ciljem da ugrade drugi karburator.
Posle par dana kad su izvrsili samostalno zamenu karburatora, Marko me zove i prenosi mi koji im se peh desio. Sve u svemu od prvog dolaska kod mene proslo je
sedam do deset dana.
Da li su dobili od coveka karburator ( navodno 100% ispravan, pa ga ugradili ), ili su se vozili sa njihovim starim karburatorom neznam.
Neznam sto se Marko ne oglasi,
ovako sirite bespotrebnu laz i nekorektno se tudjoj muci posmevate. Hvala Bogu nikad nisam imao
nikakvih slicnih problema, jer stvarno radim pazljivo i kvalitetno. Imali su priliku da se uvere kakav mi je servis, a mozes slobodno gedora doci kod mene i ti.
Vrata su svakom otvorena uvek!!!!