Pozdrav! Passat B3 GT 2.0 16V 100kw 1991. god variant Arriva je u mojoj porodici od 2001. godine. I dan danas služi besprekorno što se motora tiče, ali limarija počinje da popušta na 2 mesta kod vozačevog stuba (kod vetrobrana) i po ivici na dnu vrata gepeka. Klimu nismo zatekli u njemu ali je utvrđeno da je izvađena pre prodaje (šta da se radi)... Što se tiče plina, dakle bez plina je. Prešao je 311000km, ali je motor u garanciji još 40000km pošto je rađen u servisu u Novom Bečeju posle havarije sa zupčastim kaišom kada su se zbog njegovog pucanja pokrivili ventili. Po izlasku iz tog servisa motor proživljava drugu mladost vuče neverovatno za svoje godine i još uvek peva čak i na 5000 i 6ooo hiljada obrtaja(mada sam ga samo 2 puta forsirao jer nije preporučljivo maltretirati auto star 20 godina na ovaj način ma koliko u dobrom stanju on bio). Najveću muku mučim sa bravama za vozača i suvozača jer je teško naći polovnu originalnu ispravnu a u radnjama kad kupiš novu, pukne za 3 meseca (kinesko smeće), a drugih nema. Moram da potražim na nekom otpadu neku ispravnu potrajaće bar 10 puta više nego nova iz radnje. Mogu se pohvaliti da imam još i tempomat, i elektronsko očitavanje kilometraže kao i board computer. Sve u svemu auto je super... arriva, passat B3, arriva, arriva andele, arriva
AVE PASSAT B3 GT