Evo da i ja malo ozivim ovu temu.
Vidim da niko osim mene i Filipa nema Passata B3 2.0 GT 16v, pa je red da i ja podelim iskustva.
Ovo je auto od moje taste ali ga ja dosta vozim i otimam se za njega, 136 konja bolje vuku od mog Sandera

Poslednjih 6-7 godina auto je odrzavan kod sustera i idiota koji nisu imali pojma niocemu. Svako je polako iskljucivao po jedan dzek ili neki kablic prespajao, tako da auto sada radi SAMO na plinu i cim predje na benzin...kao da ga nema. Probao sam da vidim da li ima dotoka kada sam odvrtao srafove na K ili KE glavi (objasnicu) i benzin curi ali auto nece da radi. Da ne pominjem ler gas i non stop gasenje, ali to mi je jos i manji problem.
Najveci problem imam sto ne mogu da nadjem nijednog kompetentnog majstora za ovaj motor i tako da ne mogu da ga sredim nikako.
Mislim da mu je K-glava menjana i da je stavljena KE-glava. Nisam siguran u to ali cu svejedno ovih dana slikati ceo auto pa i motor pa cu da okacim slike ovde.
Sada jurim neke delove kako bih ga malo ulepsao, a posle cu da se bakcem sa motorom.
Za sada ovoliko, a kada ga budem islikao javljam se opet
Pozdrav