Ne znam na koje snimke mislis, ali reli je sport i odvija se o obezbedjenom prostoru. Kao i sve zvanicne moto trke. Ne vidim problem u tome. Ulicne trke na ovom forumu nijednom nisu podrzavane od strane uprave i za eventualna okupljanja na istim VW klub je svaki put negirao bilo kakvu povezanost sa istim. Ako neko kaci bilo kakve druge klipove to nije moja stvar. Da li znaci ako neko okaci snimak ulicnog trkanja da niko ne sme da da savet o bezbednoj voznji? Da li je samom autoru zabranjeno da da savet? Ja takve stvari ne podrzavam jer najvise me nervira kad nam omladina gine u glupim saobracajnim nesrecama. I totalno su razlicite stvari ako raspravljas sa nekim ko ima 400.000km u rukama i neko ko seda sa skutera u masinu od 150konja.
Nego Gandra nisi mi odgovorio, sta tebe muci sto mi savetujemo Milija o bezbednosti?
Mili, prvo vidi sa samim sobom koji ti se auto svidja, pa onda vidi koje su ti mogucnosti. Glupo je da nas pitas koji auto da uzmes. Ja kad biram auto, prvo polazim od motora, pa onda modela, boje, opreme, stanja. Kad se sve poklopi kupujem auto. Licno meni se Seat ne svidja, fali mi neki faktor odusevljenja.