Pozdrav! Nov sam na forumu pa da počnem. Odavno smo ćale i ja rešili da kupimo auto... On je čovek zaljubljen u Golfa, ja sam samo morao da se složim sa njim da će taj novi auto upravo biti Golf

Za autom tragamo već punih 5 meseci, što kod nas što u Nemačkoj preko rodbine. Iz dana u dan sve se više razočaravam u našu zemlju i automobile koji se prodaju... To su lomovi ne daj Bože! Otac je obišao dosta gradova u nadi da će naleteti neki da valja ali to se nije desilo... Sinoć smo naleteli na oglas na polovniautomobili.com
http://www.polovniautomobili.com/oglas4973489/volkswagen_golf_5_19_bluemotion/Auto izgleda perfektno što se može videti po slikama. Pozvali smo, prodavac kaže da su urađeni veliki servis i mali servis u poslednjih par meseci, ukratko rečeno u auto ne treba dinar ulaganja. Nahvalio je auto samo tako! Uvezen je iz Francuske početkom godine.
Zanima me vaše mišljenje o ovom automobilu, da li vredi otići i pogledati ga? Na šta treba obratiti pažnju prilikom gledanja?
Još jedno pitanje: na koliko se radi veliki servis kod Golfa 5? Da li ovo može da bude prava kilometraža s obzirom da je volan izlizan (možda mi se to čini)?
Hvala svima na odgovorima!