Sve moze da se iskombinuje ali bitan je krajnji rezultat. Da li ce to da pije vodu ili ne. I ja mislim da je najjeftinija varijanta (racunaj pare + vreme + zajebancija + rezultat) kao sto ChroomLook kaze kocnice od siroka 16v . Mislim da je stavljanje CELOG TRAPA (most, viljuske, kocnice amorti....) odlicna stvar, i da bi auto bio dugovecniji sto se trapa tice. Ali je to krupan zalogaj ,i mislim da ne bi mogao svako da ga uradi kako treba. Pogotovo ako placas a ne radis sam. Mislim da i najbolji limari retko uzimaju tako nesto da rade, jer ne mogu da naplate previse vremena i zajebancije.
Dexxter je recimo uradio pravu stvar na svojoj jedinici kupivsi sve silen blokove od poliuritena. Lepa investicija ali odlican trap nakon toga. Sa obicnim delovima i sa tim motorom koji planiras da stavis, sto neko vec rece u prethodnim postovima, neces moci da pohvatas auto... Recimo na mom autu je trenutno los i prednji i zadnji trap , a za takvo stanje mu je trenutno mnogo i ovih 90 konja koje imam. Dobru karoseriju trapove i kocnice mozes da vozis i sa slabijim motorom, ali losu tesko sa jakim motorom.
Dobro odmeri sta ces i kako ces

Uostalom na greskama se najbolje uci.

Nemoj da te obeshrabrimo samo udri.